Mesajul transmis de Simona Gherghe după ce s-a aflat c-ar fi semnat contractul cu șefii de la Kanal D: “La faza la care…”

Publicat: 12/08/2019 | 09:15

La câteva ore bune după ce s-a aflat că Simona Gherghe ar fi semnat contractul cu șefii de la Kanal D, prezentatoarea TV a transmis un mesaj și fiecare dintre cei care l-au citit au înțeles ce au vrut. Gândurile fostei moderatoare a emisiunii “Acces Direct” au fost însoțite de o poză de album.

Citește și: Bombă! Simona Gherghe semneză cu Kanal D, după ce a plecat de la Antena 1?!

Mesajul transmis de Simona Gherghe după ce s-a aflat c-ar fi semnat contractul cu șefii de la Kanal D

Simona Gherghe a urcat pe una dintre cele mai cunoscute platforme de socializare o fotografie cu fiica ei, surprinsă în timp ce spală la bucătărie vasele păpușilor sale. Din descrierea pusă de vedetă la imaginea de mai jos, unii au înțeles că, deocamdată, ea nu își dorește să comenteze zvonurile apărute în legătură cu jobul pe care-l avea la Antena 1 și nici cele legate de o eventuală colaborare cu șefii de la Kanal D. Iar alți internauți nu cred că informațiile apărute în ultima vreme despre aceasta ar fi adevărate.

Citește și: Simona Gherghe NU se mai întoarce la Acces Direct. Ce mesaj le-a transmis șefilor de la Antena 1

“La faza la care ii place sa spele vase 😂 (ale papusilor, desigur) 🤦‍♀️❤️ #anageorgia #family #weekend #home #parenting #mamadedoi #simonagherghe” este mesajul scris de Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

Aceasta este singura postare pe care a făcut-o Simona Gherghe astăzi pe rețelele de socializare © Instagram
Aceasta este singura postare pe care a făcut-o Simona Gherghe astăzi pe rețelele de socializare © Instagram
Citește și...