Simona Gherghe NU se mai întoarce la Acces Direct. Ce mesaj le-a transmis șefilor de la Antena 1

Publicat: 03/08/2019 | 09:34
Simona Gherghe NU se mai întoarce la Acces Direct. Ce mesaj le-a transmis șefilor de la Antena 1

Fanii Simonei Gherghe așteptau cu sufletul la gură revenirea acesteia pe ”sticlă”, în emisiunea ”Acces Direct” pe care a moderat-o vreme îndelungată, însă au parte de o mare dezamăgire. Simona nu mai dorește să revină în respectiva emisiune.

Conform unor informații primite de click.ro, Simona Gherghe a anunțat deja conducerea postului Antena 1 că nu dorește să revină în emisiunea pe care a moderat-o începând din 2010. Vedeta se află în concediu postnatal și a declarat, cu doar o săptămână în urmă, că nu știe dacă va reveni ”pe sticlă” sau în ce ”formulă”.

La vârsta de 39 de ani, Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată. Fiica ei, Ana Georgia, a venit pe lume pe 23 mai 2017. Vedeta s-a căsătorit în luna aprilie a lui 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic. Prezentatoarea TV l-a născut pe fiul său pe 9 mai 2019, iar acesta a fost numit Vlad Ioan. Micuţul a avut la naştere 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10 din partea medicilor.

Simona Gherghe, declarații în lacrimi despre crimele din Caracal

Mămică de fată și băiat, Simona Gheorghe a acceptat să comenteze tragedia provocată de Gheorghe Dincă, despre care se crede că ar fi criminal în serie, după ce pe proprietatea lui s-au găsit oase umane, dar și mai mulți dinți. Cu lacrimi în ochi, vedeta a mărturisit că au tulburat-o enorm poveștile celor două familii și că nu a putut să urmărească prea mult evoluția anchetei.

Citește și: Bunicul Luizei Melencu e convins că monstrul din Caracal a aruncat-o pe fată în mâinile proxeneților: “Ne rugăm la Dumnezeu să…”

“Privești situația de la Caracal, care a tulburat o țară întreagă, și te gândești inevitabil la viața ta. Te duci acasă, vezi că ai tăi sunt bine și te gândești că acest lucru este cel mai important, să fie sănătoși și nu îți mai trebuie nimic altceva. Nici nu vreau să mă gândesc la bieții părinți ai adolescentelor dispărute. Te rog sa mă crezi că nu pot să văd o știre pe marginea acestui subiect până la capăt, cum se zice cap–coadă, nu pot să o văd, mi se pare îngrozitor ce s-a întâmplat, absolut îngrozitor. De aceea, am evitat să mă uit zilele acestea la televizor, pentru că mă încarcă foarte tare, pentru că, așa cum spuneam, mă uit la copiii mei și vreau să mă gândesc că sunt bine și nu li se poate întâmpla nimic rău niciodată. Este înfiorător că așa ceva există în zilele noastre, Doamne.. ai senzația că în 30 de ani nu s-a schimbat nimic în România, că nu te simți în siguranță în țara asta”, a declarat Simona Gheorghe pentru wowbiz.ro.

Citește și...