MICA de la Abracadabra a murit!

Publicat: 14/03/2013 | 16:11
MICA de la Abracadabra a murit!

Michaela Niculescu sau Mica de la "Abracadabra", cum o stie toata lumea, a murit joi dupa amiaza, la ora 15:30, in spital.

Michaela Niculescu a pierdut astazi lupta cu viata dupa o boala crunta, potrivit stirileprotv.ro.

„Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni”, a declarat managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.

Michaela a fost diagnosticata cu o afectiune grava a ficatului si a fost internata la spitalul Fundeni. Dupa investigatii medicii nu i-au dat multe sanse la viata, intrucat ciroza de care suferea era in stare avansata si nu s-a pus problema unui transplant.

Michaela a devenit celebra alaturi de trupa de la Abracadabra
Michaela a devenit celebra alaturi de trupa de la Abracadabra

Michaela Niculescu a urmat facultatea de Limbi si Literaturi Straine, a obtinut un doctorat summa cum laude la Oxford si Viena.

Dupa ce a lucrat ca producator, redactor si traducator la editura Humanitas, Michaela s-a dedicat apoi activitatii in educatie, fiind lector universitar, si jobului de la IBM. Putini stiu ca Mica stie nu mai putin de sase limbi straine.

Ionut Chiperi