Michelle și Barack Obama au divorțat? Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite: „Nu vreau un jucător slab”

Publicat: 14/08/2019 | 20:25

Publicația americană GLOBE a anunțat că fostul președinte al SUA, Barack Obama, și soția lui, Michelle, ar fi divorțat, după 27 de ani de căsnicie. Niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru, însă fosta Primă Doamnă a dezvăluit motivul pentru care au ajuns la consiliere maritală.

Michelle Obama și-a deschis sufletul pentru prima oară în cartea autobiografică publicată în 2018, Becoming, unde a povestit că ea și Barack Obama au mers la consiliere maritală. Cuplurile tinere cred că tot ce văd la noi se rezumă la complicitate, la dragoste și la faptul că eu îl privesc cu adorație când își ține discursurile. Dar opinia mea este că nu ne putem erija în modele dacă nu le spunem oamenilor adevărul despre viață și relații. Căsnicia înseamnă muncă. Căsnicia este grea”, a spus Michelle Obama.

Vreau să spun că soțul meu este colegul meu de echipă și, dacă vrem să câștigăm meciul ăsta împreună, el trebuie să fie puternic, dar și să accepte ca și eu să fiu puternică. Nu vreau un jucător slab în echipa mea, și nici el nu vrea!”, a mai povestit Michelle.

Fiicele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro

Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, a mărturisit că s-a simțit “pierdută și singură” după ce a suferit un avort spontan în urmă cu 20 de ani și că fiicele sale și ale lui Barack Obama au fost concepute prin fertilizare in vitro, potrivit Associated Press.

Michelle Obama face această mărturisire în autobiografia sa, “Povestea mea/ Becoming”, programată pentru lansare la nivel mondial pe 13 noiembrie. O copie a acesteia a fost obținută de Associated Press. În același volum, Michelle Obama vorbește și despre durerosul procedeu de stimulare a fertilității, care precede o astfel de concepție.

Obama a mai spus că, inițial, a resimțit avortul spontan ca pe un eșec, pentru că nu știa la momentul respectiv cât de frecvente sunt acestea. Michelle și Barack Obama, care sunt căsătoriți din 1992, au două fiice, Sasha, în vârstă de 17 ani, și Malia, în vârstă de 20 de ani.

Citește și...