Mihaela Rădulescu, acuzată că a scris mesajul în care Felix e îndemnat să o ceară de soție: „Se potrivește perfect cu stilul ei!”

Publicat: 06/09/2018 | 12:41

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de patru ani și au o relație cât se poate de seriosă. Locuiesc împreună, sunt nedespărțiți și își susțin reciproc carierele. Pare că totul merge ca pe roate în relația lor, așa că următorul pas firesc ar fi căsătoria, cred unii fani.

Recent, Felix Baumgartner i-a scris un mesaj de dragoste Mihaelei Rădulescu, pe Facebook: „O iubesc de nu mai pot! Este sexy, deșteaptă și haioasă ca nimeni alta”. Un fan l-a îndemnat pe legendarul parașutist să o ceară de soție pe fosta prezentatoare de la Pro TV. Cu toate acestea, au existat și „cârcotași”. Una dintre admiratoarele înfocate ale austriacului a ripostat, spunând că fanul care a scris acel mesaj este, de fapt, Mihaela Rădulescu. (Citește și De ce a renunțat PROTV-ul la Mihaela Rădulescu )

„Amândoi arătați foarte bine și sunteți sexy. (…) Cred totuși că nu e sexy ca la 49 de ani să îi spun bărbatului meu „iubit” sau partener. Prefer să îi spun soț. Sună mai bine la vârsta asta. Nu mai avem 18 ani. Când spui „fata mea/iubita mea”, ar suna mai bine, mai frumos și mai puternic dacă ai spune „femeia mea” sau„ soția mea”. Trebuie să îți asumi această responsabilitate. Fii bărbat!”, i-a scris fanul.

„Poate chiar ea (Mihaela Rădulescu n.r) a scris acest mesaj. Se potrivește perfect cu stilul ei”, a scris admiratoarea lui Felix.

 

Citește și...