Mihai Teja începe curățenia la Voluntari » Nume importante puse pe liber de noul antrenor al „lanternei!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/01/2020 | 14:53
Mihai Teja începe curățenia la Voluntari » Nume importante puse pe liber de noul antrenor al „lanternei!”

Mihai Teja începe curățenia la Voluntari. După ce a ajuns la un acord cu „lanterna” Ligii 1, cu care va semna un contract valabil pe un și jumătate la începutul săptămânii viitoare, Mihai Teja și-a fixat primele obiective.


Dueluri tari programate în FA Cup!


Tehnicianul va începe din prima zi în care își va lua în primire postul, curățenia, ilfovenii urmând a renunța la mai mulți fotbaliști care nu au dat randamentul așteptat.

Teja i-a anunțat pe oficialii echipei să-I înștiințeze pe jucătorii Avtandil Ebralidze, Martin Harrer, Athanasios Papazoglou și Constantin Nica, că nu mai intră în vederile sale. Potrivit surselor apropaite clubului ilfovean, pe lângă cei enumerați mai sus, fostul tehnician al formației Poli Iași va mai renunțat la încă patru jucători, aceștia urmând a fi anunțați că vor fi puși pe liber chiar la reunirea lotului care va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

În locul jucătorilor la care va renunța, Teja vrea să aducă în loc fotbaliști capabili să redreseze corabia și să reușească minunea, salvarea de la retrogradare, FC Voluntari fiind ultima în Liga 1 cu doar 8 puncte.

La reluarea Ligii 1, FC Voluntari va evolua pe terenul formației Academica Clinceni, o altă contracandidată la evitarea retrogradării, duelul urmând a avea loc sâmbătă, 1 februarie, de la ora 14:00.

Programul etapei a XXIII-a
Vineri, 31 ianuarie 2020

ora 20:00 Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș

Sâmbătă, 1 februarie
ora 14:00 Academica Clinceni- FC Voluntari
ora 17:00 FC Hermannstadt- Sepsi OSK Sf. Gheorghe
ora 20:00 Dinamo București- Astra Giurgiu

Duminică, 2 februarie
ora 17:00 Chindia Târgoviște- FC Botoșani
ora 20:00 CFR Cluj- FCSB

Luni, 3 februarie
ora 20:00 Poli Iași- Viitorul Constanța

Citește și...