Minteuan, tupeu maxim înaintea meciului cu Viitorul: „Mergem să câștigăm acest meci!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/03/2019 | 12:00
Minteuan, tupeu maxim înaintea meciului cu Viitorul: „Mergem să câștigăm acest meci!”

Alin Minteuan, antrenorul principal al formației CFR Cluj, a ținut – în perspectiva duelului pe care elevii săi îl vor susține în această seară la Ovidiu, cu Viitorul Constanța – să-și laude elevii pentru cele patru victorii obținute sub comanda sa.

Alin Minteuan a declarat că merge la Ovidiu cu gândul doar la victorie, pentru a păstra distanța față de principalele urmăritoare, CSU Craiova și FCSB.

„Toată echipa lor a făcut un meci bun cu FCSB, nu poți să spui că doar Ianis Hagi a jucat minunat. E adevărat, e un jucător valoros, cu calitate, dar și ceilalți l-au ajutat. Nu mă întrebați de Ciprian Deac? E senzațional la vârsta lui, un jucător fantastic, nu mai vorbesc de George Țucudean. Mergem să câștigăm acest meci!”, a declarat Alin Minteuan, antrenorul principal al formației CFR Cluj.

Victoria pe care oltenii au obținut-o în debutul acestei runde în deplasare cu Sepsi apus o presiune teribilă pe formația lui Alin Minteuan, campioana en-titre și totodaată liderul la zi al Ligii I fiind condamtată la un rezultat pozitiv pentru a-și mări distanța în fruntra clasamentului.

De partea cealaltă, o vcitorie a puștilor lui Gică Hagi ar face ca Viitorul Constanța să intre în lupta pentru titu. Înaintea duelului din această seară, Viitorul Constanța se află pe locul 4 cu 22 de puncte în timp ce CFR Cluj este liderul play-off-ului având 30 de puncte.

Partida Viitorul Constanța- CFR Cluj va avea loc astăzi de la ora 20.30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

 

Citește și...