Minteuan își arată colții la startul play-off-ului: „ Fiecare ar trebui să îşi vadă de echipa lui!”

Autor: Cristian P
Publicat: 09/03/2019 | 16:27
Minteuan își arată colții la startul play-off-ului: „ Fiecare ar trebui să îşi vadă de echipa lui!”
Alin Minteuan, antrenorul principal al formației CFR Cluj a declarat înaintea startului play-off-ului că este deranjat de faptul că adversarii în lupta pentru titlu au declarat că Sepsi va trage în play-off cu CFR Cluj

„E o prostie, nu vreau să discut acest lucru. Nu cred că e prima dată când spun acest lucru, fiecare ar trebui să îşi vadă de echipa lui, să dea declaraţii strict despre echipa lui, jucătorii lui, despre ce se întâmplă în club şi ştiţi cum e. Există o vorbă la români. Cea cu ”câinele care moare de cale lungă, de drum lung şi prostul de grija altuia”. Am văzut şi unii gazetari care vorbesc aiurea. La fel, conducători care vorbesc de alţi oameni care încearcă să îşi facă şi ei treaba cum pot, dar asta e. Nu mai vreau să dezvolt. Cred că proverbul a fost suficient”, a declarat Alin Minteuan.

CFR intră în play-off în calitate de lider al Ligii 1, cu 27 de puncte, cu două mai multe decât principal contracandiddată la titlu FCSB și cu patru peste Universitatea Craiova, a treia clasată.

Înaintea duelului de astăzi, CFR Cluj are un avantaj moral în faţa lui Sepsi. Clujenii s-au impus de două ori în ultimele 10 zile în faţa echipei lui Neagoe, în campionat (1-0) şi în Cupă (1-0). În plus, trupa din Sfântu Gheorghe n-a obţinut niciun punct în cele cinci confruntări cu CFR disputate în ultimii doi ani.

Partida CFR Cluj- Sepsi OSK Sf. Gheorghe, meci contând pentru prima etapă a play-off-ului va avea loc astăzi de la ora 20:15 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

 

 

Citește și...