Mircea Badea, reacție fabuloasă în scandalul în care este implicat Abi Talent: “Nu vă supărați, nu există ceva mai tare de atât!”

Publicat: 14/01/2020 | 22:35

Mircea Badea a avut o reacție fabuloasă în scandalul în care este implicat Abi Talent. Prezentatorul de la Antena 3 a făcut recent noi declarații despre tânărul artist, care a pornit un război împotriva lui Alex Velea… Adevăratul măr al discordiei este mai vechi, se pare.

Citește și: Dan Negru îl face praf pe Abi Talent: “Zic să ne bucurăm de Abi..”

Mircea Badea, reacție fabuloasă în scandalul în care este implicat Abi Talent

La aproape o săptămână după ce Mircea Badea a fost sunat în direct la Antena 3 de cântărețul Abi Talent, prezentatorul  a vorbit în urmă cu câteva ore despre acesta. Cunoscutul moderator de emisiuni a comentat replicile dure dintre artist și Florin Condurățeanu, care i-a oferit câteva sfaturi… Însă, au ajuns să se certe.

Citește și: EXCLUSIV. Adrian Thiess a declanșat o nouă “bombă” în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. Primele declarații ale afaceristului

“Eu l-am descoperit pe domnul Abi Talent săptămâna trecută. Nu știam că există. Am aflat, absolut întâmplător, de la DCNews. După care am văzut, cu uimire, peste două zile, că și Alex Velea cu Antonia se ceartă cu Abi Talent. După am văzut că Abi Talent a ieșit la masă cu Anamaria Prodan, care i-a arătat ceasul cu diamante primit de la Reghe.

Știți cine se mai ceartă cu Abi Talent?! Știți cine?! Eu am rămas… Deci și Florin Condurățeanu s-a certat cu Abi Talent. Nu vă supărați, nu există ceva mai tare. Pare că nimic nu se întâmplă fără Abi Talent în România”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii “În gura presei”, pe care o moderează la Antena 3.

Citește și: Alex Velea a dat de pământ cu Abi Talent, după ce s-a întâlnit cu Joshua Castellano! Ultimatumul pe care i l-a dat iubitul Antoniei

Citește și...