Mirel Rădoi cere concentrare maximă înaintea duelului cu Finlanda: „Nu avem voie să facem vreun pas greșit!”

Autor: Cristian P
Publicat: 12/11/2019 | 08:32

Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei de tineret a României cere prudență înaintea jocurilor naționalei U21 din această lună.

Selecționerul a declarat înaintea dublei pe care România U21 o va suține pe 14 noiembrie și 19 noiembrie în preliminarii cu Finlanda pe teren propriu și Irlanda de Nord în depalsare, că le-a cerut elevilor săi să-și canalizeze toată energia pe duelul cu Finalnda de joi, 14 noiembrie ora 20:00 de pe „Anghel Iordănescu” din Voluntari, urmând ca după acest joc să se gândească la confruntarea de marți, 19 noiembrie de la ora 19:30 de pe „The Showgrounds” din Ballymena cu Irlanda de Nord.

„Din punctul nostru de vedere, Finlanda este o echipă foarte imprevizibilă, cu un joc destul de echilibrat între faza de atac şi faza de apărare. În momentul ăsta, ne concentrăm doar pe meciul cu Finalnda pentru că nu avem nevoie de un pas greşit, nu vrem să mergem cu un moral scăzut în Irlanda de Nord. Întâlnim alte condiţii acolo, un teren scurt şi îngust, care practic îi ajută foarte mult pe irlandezi”, a declarat Mirel Rădoi selecționerul reprezentativei de tineret a României.

La EURO 2021 competiție găzduită de Ungaria și Slovenia vor fi prezente 16 participante. La turneul final se califică direct cele 9 câștigătoare de grupe și cel mai bun loc doi. Celelalte opt selecționate de pe pozițiile secunde vor disputa un baraj în dublă manșă pentru a completa cele patru locuri rămase.

După 4 etape scurse din grupă, „tricolorii mici” se află pe locul 3 cu 6 puncte din 3 partide, fiind devansați de Finalnda, selecționată care are 7 punct din 4 jocuri și Danemarca, liderul grupei având maxim de puncte din 3 jocuri.

Citește și...