Mirela Vaida a lămurit misterului fotografiei în care apare goală în cadă. “Soțul meu era plecat și…” Cine a pozat-o în respectiva ipostază

Publicat: 03/12/2019 | 20:42

Mirela Vaida a postat, recent, pe contul personal de socializare o fotografie în care apare goală în cadă. Fanii au rămas surprinși, mai ales că prezentatoarea TV este căsătorită și are trei copii. Ulterior, vedeta a spus totul despre imaginea care a devenit virală pe internet.

Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă, noi două. Soacră-mea, contrar stereotipului de soacră, care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gașcă. Așa că, ce a zis ea de dimineață, eu fiind foarte stresată și nedormită?

Soțul meu era plecat, cei mici la grădiniță, iar cel mai mic dormea. Și soacră-mea zice: Nu vrei tu mai bine să te relaxezi, să faci o baie fierbinte în cadă, cu spumă?”, a spus Mirela Vaida, la „Acces Direct”.

Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce ați văzut în păhărel și ea a zis să îmi dea drumul la muzică. Și tot soacră-mea mi-a făcut și poza! Și eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”, a mai povestit Mirela Vaida.

Mirela Vaida s-a fotografiat goală

(VEZI ȘI:CINE ESTE ARTISTUL CU CARE S-A IUBIT MIRELA VAIDA, ÎNAINTE SĂ-L CUNOASCĂ PE ACTUALUL SOŢ)

Prezintă emisiunea “Acces direct”

După o perioadă în care s-a concentrat asupra familiei, prezentatoarea TV a preluat, recent, cârma emisiunii “Acces direct”. Invitată la un post de televiziune, vedeta a dezvăluit cum îmbină viața personală cu cea profesională.

La mine e bine, am un copil bun. Ăsta care vine neprogramat e așa ca o boare, nici nu îl simți prin casă. El este alăptat exclusiv. El vrea să mănânce numai de la mami, nu mănâncă altceva între 2 și 8, cât sunt eu la Acces Direct. Are un degețel pe care îl bagă în gură și i-am mai luat jucării. Toată noaptea mă lasă să dorm, dar este dependent de mine.

Soțul mi-a adus copilul la platou să îl alăptez. Îmi era ușor să iau o bonă să vină cu mine la emisiune, dar sunt multe de făcut, subiecte grele, n-ai cum să stai cu un copil pe care îl poți auzi din platou. Dacă copilul stă singur acasă, cu frații lui, e mai bine”, a declarat Mirela Vaida.

Citește și...