Moldovenii au acceptat trecerea în șomaj tehnic: „Băieții au înțeles situația!”

Autor: Cristian P
Publicat: 28/03/2020 | 17:00
Moldovenii au acceptat trecerea în șomaj tehnic: „Băieții au înțeles situația!”

Ciprian Paraschiv, președintele formației Poli Iași a declarat astăzi că toți angajații clubului au acceptat trecerea în șomaj tehnic.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Oficialul moldovenilor a spus că a avut astăzi o videoconferință cu toți jucătorii iar aceștia au acceptat fără ezitare decizia de suspendare a contractelor şi intrarea în şomaj tehnic pe perioada stării de urgenţă, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Astăzi am avut o videoconferinţă pe o platformă de comunicare online cu toţi jucătorii. Le-am explicat deciziile luate de club şi le-am ascultat doleanţele. Pot să spun că avem o echipă frumoasă care a înţeles situaţia. Evident că sunt multe probleme pe care le-au ridicat jucătorii la rândul lor. Principala ar fi aceea ca gruparea noastră să reuşească să le achite şi salariile pe luna februarie. Pentru că nu au achitate salariile pe februarie. Le-am spus că facem eforturi foarte mari să găsim bani în piaţă astfel încât să fie oarecum la zi cu salariile. Adică în mod cert să fie plătite salariile pe luna februarie, care sunt salarii întregi. Am fixat o nouă întâlnire cu ei pe la finalul săptămânii viitoare, dar evident dacă sunt noutăţi între timp îi voi anunţa”, a declarat Ciprian Paraschiv, pentru site-ul oficial al clubului  moldav.

După cum bine știți, competiţiile fotbalistice din România, întrerupte iniţial până la 31 martie, au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă.

Citește și...