Moldovenii au pus gând rău „lanternei”: „Toți ne gândim să ajungem cât mai sus!”

Autor: Cristian P
Publicat: 11/02/2019 | 10:50

Jucătorii FC Botoșani s-au declarat extrem de optimiști înaintea duelului de astăzi pe care îl vor susține în fața propriulor suporteri în runda a XXIII-a a Ligii I cu FC Voluntari.

Fundașul central al FC Botoșani, Andrei Pițian și-a revenit după accidentarea pe care a avut-o în debutul acestui sezon competițional, accidentare care l-a făcut să rateze în bună parte aest sezon și spune că Botoșaniul are prima șansă la victorie.

 „Este foarte important pentru noi acest meci pentru că mai sunt patru etape, iar dacă vrem să fim cu un pas mai aproape de ceea ce ne dorim cu toții și anume intrarea în play-off, avem neapărat nevoie de victorie. Ați văzut cum a arătat Voluntariul prima etapă, nu trebuie să-i desconsiderăm, trebuie să fim montați și foarte bine pregătiți pentru cele trei puncte. Ținând cont că au schimbat antrenorul, antrenorii italieni sunt recunoscuți că pot așeza echipa foarte bine în teren cum este și cazul Voluntariului, s-au întărit și i-au surprins și pe cei de la Sepsi pentru că nu este ușor să le înscrii patru goluri așa că trebuie să ne așteptăm la orice și să fim foarte bine pregătiți”, a declarat  Andrei Pițian, fundașul central al FC Botoșani.

La rândul său, prezent în fața mass-media. fundașul dreapta al FC Botoșani, Andrei Patache a spus că FC Botoșani este favorită.

 „Cred că o să fim foarte concentrați, suntem într-un moment bun. Toți ne gândim să ajungem tot mai sus, atât timp cât avem șanse la acel loc șase trebuie să tragem cât putem. Eu cred că avem șansa noastră la acest loc. Trebuie să câștigăm meciul de luni. Fabbrini, Ongenda, Golofca oricând pot să destabilizeze orice apărare din campionatul nostru.  Mi-aș dori să vină cât mai mulți la stadion pentru că e primul meci din acest an, să aibă răbdare că în cele 90 de minute o să câștigăm”, a declarat Andrei Patache.

Partida de pe „Municipal” dintre FC Botoșani și FC Voluntari va începe la ora 17:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...