Moldovenii promit schimbarea la față: „A venit momentul să începem să arătăm ca o echipă!”

Publicat: 07/04/2019 | 13:35
Jucătorii FC Botoșani au promis că vor avea o altă atitudine la meciul de astăzi de la Mediaș cu Gaz Metan, duel care va fi de la ora 17:30 și va conta pentru runda a IV-a a play-out-ului Ligii I.

„A venit momentul să începem să arătăm ca o echipă, să ne trezim după aceste meciuri în care am reușit să scoatem doar două puncte. Suntem conștienți de importanța acestui joc și mai important de atât este că avem nevoie de cele trei puncte puse în joc. Situația din clasament nu este ceea ce ne gândeam la începutul acestui play-out. Noi vrem să ne luăm cele trei puncte înapoi pentru că aici am făcut egal cu ei, și-au dat viața pe teren”, a declarat Andrei Burcă, căpitanul FC Botoșani.

La rândul său, George Miron a afirmat că situația în care se află echipa este una delicată și a spus căe ste momentul ca tiți jucătorii să-și schimbe atitudinea pe teren.

„Suntem intr-o situație delicată, avem patru sau cinci meciuri în care nu arătăm deloc bine, nu avem determinare, nu avem agresivitate, responsabilități în apărare. Cred eu că ajunge! Trebuie să mergem la Mediaș să arătăm ca o echipă cum am arătat înainte de ratarea acestui play-off. Nu vreau să găsesc absolut nici o scuză, doar noi jucătorii suntem de vină. Nu suntem într-o situație foarte disperată dar este o situație delicată”, a declarat Geroge Miron.

Partida dintre Gaz Metan și FC Botoșani va începe la ora 17:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...