Momente cumplite în familia Mădălinei Manole. Fratele regretatei artiste a făcut anunțul sfâșietor: „Să ne rugăm pentru tatăl meu”

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 07:43
Momente cumplite în familia Mădălinei Manole. Fratele regretatei artiste a făcut anunțul sfâșietor: „Să ne rugăm pentru tatăl meu”

Sunt momente grele în familia regretatei Mădălina Manole. Tatăl artistei, Ion Manole, este în stare gravă pe patul de spital, infectat cu noul coronavirus, iar fiul său, Marian Manole, a făcut un apel către toți internauții în care i-a rugat pe aceștia să își răpească puțin din timpul lor și să adreseze o rugăciune pentru tatăl lui.

În ultimii ani, viața lui Ion Manole a fost cum nu se poate mai grea. Și-a pierdut mult-iubita fiică, pe marea artistă Mădălina Manole și a fost nevoit să-și vadă copilul în pământ, între patru scânduri.

Atunci când avea cea mai mare nevoie de sprijin, a mai primit o lovitură grea din partea destinului, iar soția lui, femeia pe care a iubit-o timp de 51 de ani și care i-a fost alături și la bine, dar și la greu, s-a prăpădit și ea. Acum, Ion Manole se află în stare gravă, pe patul de spital.

Fratele Mădălinei Manole, apel disperat către oameni

Pe contul său de Facebook, Marian Manole, fratele Mădălinei Manole a postat un mesaj sfâșietor, alături de o rugăciune.

„Să ne rugăm pentru tatăl meu, al Mădălinei, ION MANOLE, care trece prin clipe grele!” a scris Marian Manole, în dreptul postării. Potrivit informațiilor oferite de huff.ro, Ion Manole se află în stare gravă, într-un spital din Prahova. Sursa citată menționează faptul că acesta trebuia să fie transferat la spitalul din Ploiești, însă nu a mai fost niciun pat disponibil pentru el. S-a recomandat transferul la spitalul din Foșani, însă transportul ar putea să-i dăuneze bărbatului, din cauza stării sale de sănătate, care este mult prea delicată în aceste momente.
Un apropiat al familiei Mădălinei Manole a povestit pentru sursa citată că Ion Manole a suferit o cădere emoțională puternică de Paște, atunci când nu a putut ajunge la mormântul fiicei și al soției sale.
De atunci, starea sa de sănătate s-a agravat, iar acum se află sub atenta supraveghere a medicilor.