Momente cumplite pentru un deputat român, rănit într-un accident rutier! Are mâinile rupte şi i-a fost amputat un picior! Politicianul este în comă

Publicat: 26/11/2017 | 15:35

Deputatul a fost operat la Spitalul Floreasca din Capitală, iar medicii au decis să-i amputeze piciorul drept, la care s-a constata un sidrom de strivire ce îi afectase iremediabil circulaţia sangvină.

Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, politicianul Radu Vasilica, care se afla pe motocicletă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un stâlp, ulterior ricoşând într-un autoturism care circula regulamentar. Accidentul a avut loc sâmbătă, pe DN73, din judeţul Argeş. Politicianului i-a fost amputat un picior, iar starea lui este în continuare critică. Radu Vasilica este în comă, iar medicii sunt rezervaţi, potrivit Adevărul.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier produs între o motocicletă şi un autoturism, în urma impactului a rezultat o victimă, motociclistul, care prezenta multiple traumatisme şi fractură deschisă la membru inferior drept. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital. Tot timpul a fost conştient”; a declarat Mădălin Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş, sâmbătă, imediat după accident.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul de pe DN 73, din judeţul Argeş.

Citește și...