Momente de teroare pe un aeroport din Florida, care a fost evacuat! Ce descoperire șocantă a fost făcută

Publicat: 19/08/2020 | 12:31
Momente de teroare pe un aeroport din Florida, care a fost evacuat! Ce descoperire șocantă a fost făcută

Momentele de teroare care s-au scurs pe un aeroport din Florida au fost înregistrate de mai multe camere de supraveghere. La scurt timp după ce a fost făcută o descoperire șocantă, autoritățile au decis evacuarea oamenilor aflați în incinta aeroportului.

Un aeroport din Florida a fost evacuat după descoperirea unui rachete de fabricație franceză într-un container de marfă.

Citește și: Câți bani a câștigat Simona Halep în ultimul an! Suma e fabuloasă

Un aeroport din Florida a fost evacuat după ce a fost descoperită o rachetă într-un container

Aeroportul Lakeland Linder din Florida a fost evacuat în urmă cu patru zile după ce câțiva angajați au găsit într-un container de marfă o rachetă aer-aer S-530 de fabricație franceză. Autoritățile au evacuat imediat aeroportul și au izolat zona, chemând în ajutor geniștii de la US Air Force, relatează jurnaliștii publicației britanice Daily Mail.

Potrivit surselor din cadrul anchetei, racheta era funcțională, dar nu și armată. La aproape o săptămână de la descoperirea șocantă, încă nu se știe oficial cum a ajuns aceasta în Aeroportul Lakeland Linder care este folosit în principal pentru avioane private și care este operat de Draken International, un subcontractant al armatei americane – însă, s-a scris în presa de peste hotare, nu a mai fost folosit în scopuri militare de multă vreme.

Purtătorul de cuvânt al Air Force: “Ca și cum ai avea o armă cu glonț pe țeavă”

Într-un interviu oferit recent, locotenentul Brandon Hanner, purtător de cuvânt al Air Force, a declarat: “A fost ca și cum ai avea o armă cu glonț pe țeavă, dar cu siguranța trasă. Cineva ar trebui să armeze racheta pentru a trage cu ea”.

Racheta aer-aer S-530 fabricată în Franța nu este folosită de armata americană. Militarii au preluat racheta cu un camion și au detonat-o în afara bazei MacDill Air Force.

Descoperă și: Lovitură de stat în Mali! Președintele și prim-ministrul, arestați de militari