Momente emoționante pregătite de fanii „șepcilor roșii” la derby-ul cu UTA de pe „Cluj Arena!”

Autor: Cristian P
Publicat: 06/11/2019 | 12:05
Momente emoționante pregătite de fanii „șepcilor roșii” la derby-ul cu UTA de pe „Cluj Arena!”

Astăzi de la ora 17:45 pe „Cluj Arena” va avea loc meciul restanță din cadrul rundei a VI-a a Ligii secunde dintre Universitatea Cluj și UTA Arad.

Partida va fi precedată de un moment emoționant care va fi creat de fanii „șepcilor roșii”. Preluând modelul nemților de la Unon Berlon, clujenii din tribune vor aduce pozele celor care nu mai sunt printre noi și care au pus suflet pentru „U”.

„La meciul de miercuri, cu UTA, se deschid porțile stadionului și pentru cei care o iubesc pe «U» de acolo sus, din Ceruri. Vă invităm să aduceți o fotografie a celor dragi care nu mai sunt printre noi, pe care s-o așezați lângă voi pe toată durata partidei. Așa cum au făcut-o și ei toată viața, «U» Cluj până la moarte, «U» Cluj și după moarte!”, a declarat liderul formației clujene, George Florescu.

Modelul este preluat de la fanii echipei germane Union Berlin, care au adus în tribune fotografiile celor dragi care nu au mai apucat să vadă echipa favorită evoluând în premieră în Bundesliga.

Dragostea pentru «U» este veșnică și, ne place să credem, transcende timpul și spațiul. La început de noiembrie, ne aducem aminte de toți cei care au plecat dintre noi și nu au mai apucat să ne însoțească, în fiecare week-end, în tribune, mai ales acum, în an centenar. (…) Contribuție: facultativă, pentru fiecare fotografie adusă pe stadion, am stabilit un preț de intrare de 5 lei. Toți banii încasați vor fi donați unei fundații ce luptă pentru viață. Miercuri, te îndemnăm să iei cu tine fotografia unei persoane dragi, care nu mai e printre noi, dar care a iubit «U», și să o așezi pe scaun, lângă tine”, este apelul făcut de clujeni.

Înaintea duelului de astăzi, U Cluj este pe locul 13 cu 16 puncte din 13 meciuri în timp ce UTA este pe locul 2 cuu 26 de puncte din 11 meciuri.

Tot astăzi în cadrul ligii secunde va avea loc și restanța dintre FC Argeș Pitești- CSM Reșița, meci care ar fi trebuit să se dispute în runda a XI-a, partida fiind programată de la ora 14.00. Înaintea duelului, FC Argeș se află pe locul 10 cu 18 puncte din 13 meciuri în timp ce bănățenii sunt pe locul 17 cu 15 puncte din 13 partide.