Monica Gabor, însărcinată cu Mr Pink?! Se pregătesc să facă nunta

Publicat: 20/05/2019 | 10:02
Monica Gabor, însărcinată cu Mr Pink?! Se pregătesc să facă nunta

Monica Gabor și Mr. Pink se pregătesc să oficializeze relația pe care o au de câțiva ani. Mai mult, conform ultimelor informații, Monica Gabor își dorește să devină, din nou, mamă. 

Este fericită, nu îi lipsește nimic, însă există regretul că ea și Mr. Pink nu au devenit, încă, părinți.

”Monica Gabor este fericită, nu îi lipsește nimic. Un singur lucru însă nu a reușit, spre nefericirea ei și a lui Mr. Pink. Mai exact, de ceva timp, amândoi își doresc să devină din nou părinți, e disperată să mai facă un copil”, a declarat o sursă apropiată de Monica Gabor, conform wowbiz.ro. are, locuiesc în casa milionarului și par să se înțeleagă perfect. Acest lucru i-a făcut și mai mult să se gândească la avantajele unei căsnicii.

”Monica Gabor vrea să se căsătorească cui Mr Pink, vrea un copil cu el, mai ales că, deja, se consideră o familie. Ea are grijă de Irina și de băiețelul lui Mr. Pink, fără să facă nicio deosebire, se ocupa de toate treburile gospodăriei cu responsabilitate și se înțelege foarte bine cu afaceristul chinez. De altfel, după ce au avut o perioadă mai dificilă, o perioadă în care Monica Gabor a părea că duce dorul României, acum s-a adaptat perfect la traiul din Statele Unite și visează la momentul în care îi va da vestea că este însărcinată”, a mai declarat resepctiva sursă din apropierea Monicăi Gabor.

”Am un partener de viaţă care mă sprijină necondiţionat”

Monica Gabor a mărturisit, la un moment dat, că a descoperit în Mr. Pink un bărbat care o sprijină necondiționat și pe care se poate baza.

”Am un partener de viaţă care mă sprijină necondiţionat, mai ales atunci când vine vorba de Irina. Orice îi cerem, nu există să spună nu. Mr. Pink nu a fost căsătorit. Este adevărat că a fost călugar, a petrecut 3 ani într-un templu din India”, a declarat Monica Gabor la o emisiune tv.

Totodată, ea a vorbit şi despre Irinel Columbeanu. ” Relaţia cu tatăl fetiţei mele este una bună, mai ales pentru că este un tată perfect care se ocupă de creşterea şi educarea fetiţei noastre. Este dedicat Irinei în totalitate, au o relaţie foarte apropiată şi acest lucru mă face foarte fericită. Fetiţa mea se află pe mâini bune”, a mai spus ea.

Citește și...