„Monstrul” a recunoscut 90 de crime: „Da, e adevărat, eu le-am ucis pe toate”

Publicat: 09/10/2019 | 10:09
„Monstrul” a recunoscut 90 de crime: „Da, e adevărat, eu le-am ucis pe toate”

Reprezentanții FBI consideră că au descoperit cel mai prolific criminal în serie din istoria Statelor Unite ale Americii. Conform acestora, ”monstrul” a mărturisit nu mai puțin de 93 de crime, atrocitățile desfășurându-se timp de 40 de ani. 

Samuel Little, 79 de ani, este condamnat pe viață la închisoare din 2012 pentru uciderea a trei femei, scrie CNN. Modul lui de operare însemna alegerea unor persoane vulnerabile – femei de culoare, în mare parte. Acestea erau consumatoare de droguri sau prostituate. Samuel Little a fost boxer de performanță și, înainte de ale sugruma, lovea femeile cu pumnul, pentru a le doborî. În foarte multe cazuri, având în vedere că femeile practicau prostituție sau consumau droguri, fiind ”rupte” de familii, nefiind semnalată dispariția lor, FBI nici nu a întreprins cercetări. Mai mult, unele dintre cadavre nu au fost găsite niciodată.

Samuel Little

”Samuel Little a crezut că nu va fi prins”

Într-o declarație de luni, FBI a spus că analiștii săi consideră că „toate mărturisirile sale sunt credibile”.

„Mulți ani, Samuel Little a crezut că nu va fi prins pentru că a crezut că nimeni nu ține cont de victimele sale”, a declarat analistul FBI, Christie Palazzolo. FBI spune că Samuel Little a mărturisit 93 de omoruri în total, acestea întinzându-se în toată America, din California și până în Maryland.

Citește și...