Nadine a rememorat perioada cumplită trăită în orfelinat. Mărturiile sale îți sfâșie inima

Publicat: 08/11/2019 | 11:50

Nadine a rememorat perioada cumplită trăită în orfelinat în cadrul unui interviu impresionant. Mărturiile sale îți sfâșie inima, însă, a subliniat, că a reușit să își ierte bunica după mulți ani. Vă reamintim că frumoasa vedetă a revenit pe micile ecrane luna trecută, după ce a semnat un contract cu șefii de la TVR.

Citește și: Nadine a spus totul pe față! Cum s-a luptat cu viciile, alcoolul și fumatul

Nadine a rememorat perioada cumplită trăită în orfelinat

Ajunsă la 42 de ani, Nadine Voindrouh a păcălit timpul… chipul și trupul său arată ca al unor femei de 22. În prezent, vedeta este o femeie împlinită: este căsătorită cu un bărbat care a susținut-o mereu, are un băiat minunat cu soțul său și, de aproape o lună, ea s-a întors în lumea televiziunii. De curând, prezentatoarea a acceptat provocarea a de vorbi despre perioada cumplită petrecută în orfelinat, dar și despre amintirile frumoase pe care le are din copilărie. Vă reamintim că mulatra și sora sa au fost duse într-un centru de plasament de bunica maternă, după ce mama lor a murit, iar tatăl lor a plecat în Congo, ţara lui natală. Acest episod s-a petrecut când moderatoarea de la TV avea șase ani; bunica lui Nadine a decis să-l crească ea pe fratele vedetei.

“Nu a fost nevoită să mă ducă la casa de copii. A făcut-o pentru că așa îi era mai simplu. Am conștientizat tot. M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă. Omul care am fost a judecat-o aspru și a comparat-o cu ce ar fi făcut alții. Omul care sunt azi înțelege că acea femeie a făcut atât cât a știut și cât a putut. Este nedrept să comparăm oamenii. Curajul, demnitatea, puterea sunt haruri pe care toți le avem, dar nu toți reușim să le activăm. Și nimeni nu trebuie pedepsit pentru asta. Ea nu a reușit în viața asta să și le activeze. Poate va alege să se întoarcă și să mai încerce o dată.

Orice aș spune, mintea unui om care nu a trecut prin asta nu poate cuprinde informația… Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om. Destructurare pe toate palierele: emoțional, intelectual, cognitiv… Unghiul din care privesc lucrurile acum mă face, însă, să fiu recunoscătoare pentru acele experiențe, pentru că, în sfârșit, am priceput de ce le-am experimentat.

Și anume, m-am întrebat deseori care este noima nașterii mele, ca om negru, într-o țară de albi, în comunism, în sărăcie etc. Și trec anii, îmi fac asociație nonprofit, fac ateliere în zona rurală cu copiii despre cum să dezvoltăm o viziune asupra vieții și un plan care să ne ducă la prosperitate și calitate a vieții, întâlnesc copii de romi sau români care îmi spun că nu vor reuși vreodată, în ciuda argumentelor mele, pentru că ba sunt prea negri, ba au râie și păduchi, ba sărăcia nu îi lasă nici măcar să ajungă până la școală.

Și atunci sunt momentele când pricep de ce știu în fiecare celulă din mine ce înseamnă să-ți fie teamă că ți se vor vedea păduchii din cap, că vei fi scos din școală pe perioadă nedeterminată din cauza scabiei. Și atunci pot face schimb de „experiențe cu puiul de om și să-i spun că, chiar și așa, tot va reuși. Copilul mă crede… Simt cum devin o cârjă pentru o bucățică din drumul lui pe această lume. Atunci mă pricep și le pricep pe toate. Mi-am înțeles rolul și destinul. Sunt în pace! Sunt recunoscătoare că am primit eu această misiune, pentru că pot să o duc”, a povestit Nadine pentru jurnaliștii revistei VIVA!

Ce amintiri are Nadine cu mama ei

Întrebată despre amintirile frumoase din anii copilăriei, dar și dacă își amintește ceva legat de mama sa, vedeta a răspuns: “Da. Țin minte că alergam în întâmpinarea ei când venea de la serviciu. Țin minte îmbrățișările din mijlocul străzii și mai țin minte că o rugam să mă lase să îi duc geanta până acasă. O puneam și eu pe braț, ca ea, fălindu-mă cu asta în fața celorlalți copii. Acestea fiind amintirile trupului. Ființa din mine a rămas în contact cu Ființa mamei mele, întâlnindu-ne adesea pe alte frecvențe ale creierului. Trupului îi este dor de ea, Ființei din mine nu, deoarece pentru ea nu s-a întâmplat separarea.

Totodată, cu mintea de acum înțeleg etichetele pe care le punem situațiilor deviață și felului în care creierul se raportează la ele. Tu spui „copilărie nefericită, eu spun doar „copilărie. Deoarece nu există bine sau rău, ci totul este ceea ce este. Etichetele sunt o meteahnă rudimentară a creierului nostru de care se va vindeca în următoarele sute de ani”, conform sursei citată mai sus.

Nadine este căsătorită și are un copil

Pe numele din buletin Nadine Voindrouh, vedeta a intrat în lumea mondenă după ce a participat la “Școala Vedetelor”. În urmă cu câțiva ani, carismatica artistă s-a căsătorit cu avocatul Dragoș Apostolescu, căruia i-a dăruit un băiețel.

După o absență de aproape patru ani, Nadine a revenit în lumea televiziunii și, din 14 octombrie, ea moderează la TVR 1, de luni până vineri, de la 18:35, un show care îi poartă numele. Alături de cunoscuţi specialişti şi vedete, prezentatoarea a lansat tema săptămânii: “Cum scăpăm de ruşinile închipuite?”. Ultima emisiune prezentată de Nadine a fost “Vorbește lumea” de la Pro TV, alături de Sore, Vica și Cove. În ianuarie 2016, când proiectul de televiziune a început un nou sezon, cele trei prezentatoare au fost înlocuite cu Adela Popescu.