NBA în pași de Crăciun: 6 dueluri de top în noaptea de joi spre vineri!

Autor:
Publicat: 26/12/2019 | 10:46
NBA în pași de Crăciun: 6 dueluri de top în noaptea de joi spre vineri!

În această seară vor avea loc 6 confruntări din NBA, cea mai puternică ligă de baschet din lume.

Primul duel al nopții de joi spre vineri le va pune față în față pe Detroit Pistons și Washington Wizards. Confruntarea va avea loc începând cu ora 02:00. Cele două formații au grave probleme de efectiv: Pistons nu va putea miza pe accidentații Jackson, Kennard și Thomas, în vreme ce formația vizitatoare nu va avea la dispoziție nu mai puțin de 8 jucători, în frunte cu “artizanul” John Wall! La doar 30 minute distanță, de la ora 02:30, va avea loc derby-ul orașului New York, dintre Brooklyn Nets și Knicks.


Nadal ANUNȚĂ SEC: „Nu îmi pasă de recordul lui Federer!”


În continuare, începând cu ora 03:00, vor avea loc disputele Dallas Mavericks – San Antonio Spurs și Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies. În perspectiva duelului din “Chesapeake Energy Arena”, “urșii” din Memphis nu îl vor putea folosi pe fostul campion NBA, Andre Iguodala.

În finalul serii, de la ora 05:00, Sacrameno Kings va primi vizita celor de la Minnesota Timberwolves, în vreme ce Utah Jazz o va întâni pe teren propriu pe Portland Trail Blazers. În continuare, trupa din Portland are “infirmeria plină”, jucători precum Collins, Hood sau Nurkic fiind accidentați. De cealalta parte, Utah Jazz nu se va putea baza pe accidentatul Conley.

Programul complet al serii din NBA

V 02:00: Detroit Pistons – Washington Wizards;
V 02:30: Brooklyn Nets – New York Knicks;
V 03:00: Dallas Mavericks – San Antonio Spurs;
V 03:00: Oklahoma City Yhunder – Memphis Grizzlies;
V 05:00: Sacramento Kings – Minnesota Timberwolves;
V 05:30: Utah Jazz – Portland Trail Blazers.