Ne-au mințit! Asta schimbă tot ce știam. Ce s-a petrecut în laboratorul din Wuhan în octombrie 2019

Autor: A.N.
Publicat: 10/05/2020 | 16:52
Ne-au mințit! Asta schimbă tot ce știam. Ce s-a petrecut în laboratorul din Wuhan în octombrie 2019

Ne-au mințit! Asta schimbă tot ce știam. În laboratorul din Wuhan, în octombrie 2019, s-a petrecut o catastrofă.

Trei copii din New York au murit după ce au fost diagnosticaţi cu sindrom inflamator, iar alţi 73 sunt purtători. Statele Unite continuă să facă cercetări cu privire la originea virusului. Potrivit unui raport făcut de serviciile secrete americane, laboratorul din Wuhan ar fi fost închis în luna octombrie, a anului trecut. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ DECLARAȚIILE PE PROPRIE RĂSPUNDERE DUPĂ 15 MAI. CELE 11 MOTIVE PENTRU CARE SE POATE PĂRĂSI LOCALITATE DE DOMICILIU)

Conform datelor,după 7 octombrie nu a mai fost nicio convorbire, ceea ce ar putea să însemna că s-a întâmplat o catastrofă în laborator. Conform informațiilor despre originea coronavirusului, multe studii au arătat că virusul și-a avut originea într-un liliac. Primele cazuri de infectare la om au fost raportate în Wuhan în luna decembrie a anului trecut.

În timp ce serviciile încearcă să găsească originea virusului, medicii din Statele Unite se confruntă cu o nouă afecţiune care pare cauzată de COVID-19.  Patologia prezintă simptome mai grave decât la COVID-19 unele similare cu sindromul şocului toxic sau cu o boală Kawasaki atipică, care face ca vasele sangvine să se inflameze şi să se umfle. Alte simptome sunt dureri abdominale, tulburări gastrointestinale şi inflamaţii cardiace.

Citește și...