Neatenția îl putea costa viața pe un șofer din Argeș. Nu s-a asigurat și a fost izbit de un tir. A rămas încarcerat

Publicat: 13/08/2019 | 09:44

Traficul a fost complet dat peste cap în această dimineață în zona Valea Ursului din Argeș. Un accident rutier grav s-a produs între un autoturism și un TIR. La fața loclui au intervenit pompierii cu un ehipaj de descarcerare și SMURD. Două victime au avut nevoie de îngrijiri printre care și șoferul autoturismului rămas încarcerat.

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Bascov, zona Valea Ursului, între un autotren și un autoturism. În urma impactului șoferul autoturismului în vârstă de 21 de ani a rămas încarcerat. Bărbatul a fost extras cu ajutorul mijloacelor speciale din dotarea autospecialei și predat unui echipaj al ambulanței. Se pare că acesta se îndrepta spre locul de muncă alături de un coleg.

Din spusele martorilor și primele verificări, tânărul a vrut să întoarcă și nu s-a asigurat. Impactul a fost violent, astfel că acesta a rămas captiv. A fost preluat de medici și transportat la spital. De îngrijiri medicale a avut nevoie și colegul său, un bărbat în vârstă de 38 de ani, pasager în autoturism, care prezenta plăgi minore la nivelul membrului superior stâng și dureri abdominale.

Poliția face cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul. Traficul a fost blocat în ambele sensuri timp de aproximativ jumătate de oră, iar circulația s-a reluat pe ambele sensuri după aproximativ trei ore, timp în care s-au format cozi pe kilometri.

Citește și...