Nimeni nu stia asta pana acum! Oana Zavoranu a dat peste o mostenire ascunsa intr-un seif ingropat!

Publicat: 25/06/2015 | 01:30
Nimeni nu stia asta pana acum! Oana Zavoranu a dat peste o mostenire ascunsa intr-un seif ingropat!

Povestea averii mostenite de Oana Zavoranu se complica, dupa ce bruneta a gasit o adevarata comoara ingropata in vila mamei sale din Afumati. Din cate se pare, totul a fost lasat de tatal sau.

Scotocind prin vila, Oana a descoperit un document extrem de important, iar anuntul a fost facut de iubitul divei, Alex. Este vorba chiar de „testamentul” tatalui ei, Nicolae Zavoranu, act pe care Marioara l-a tinut ascuns!

Marioara Zavoranu a murit dupa ce a stat mai mult timp internata in spitalul Fundeni
Marioara Zavoranu a murit dupa ce a stat mai mult timp internata in spitalul Fundeni

„Oana a gasit o hartie in care explica exact ce i s-a lasat ei. Daca o gasea in anul 2000 si vedea ca o sa-i ramana tot, inclusiv acest seif, era o schimbare totala. In acea hartie, Nicolae Zavoranu i-a scris ca i-a lasat apartamente si niste chestii, si am gasit apoi acel seif pe care trebuia sa-l dezgropam. Practic, hartia lasata de tatal ei era ca un fel de harta cu indicatii unde era ingropat seiful, dar si unde sunt cheile. In seif se aflau mai multe lucruri si cateva lingouri de aur. Am inteles ca fiecare presedinte de la Agricomex primea cate un lingou. Nicolae a avut un lingou, Oana unul, ambele gravate. Doar un lingou era gravat cu numele Zavoranu V. Nicolae, de la Vladimir, tatal lui. Oana ar fi trebuit sa puna pe lingoul ei Zavoranu N. Oana. Pot sa mai spun ca are si casute de valori pe la banci, a bagat si niste bani in Elvetia, a depus sume acolo, nu stiu cat exact, dar acolo nu depui 100.000 de euro. Marioara Zavoranu nu a stiut de aceste hartii” a explicat Alex, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Oana a intrat in posesia averii lasate de mama sa
Oana a intrat in posesia averii lasate de mama sa

 

A facut valuri la Agricomex ca sa-si plateasca masina!

 

Declaratiile apar in contextul in care s-au facut multe valuri in presa si au aparut mai multe stiri cum ca Oana este falita si total dependenta de gasirea unor resurse financiare din mostenirea mamei sale. Mai mult, a existat informatia ca actrita n-ar detine  nici macar suma de bani necesara pentru deschiderea succesiunii.

alex zavoranu

 

Si-a comandat o masina din Germania, insa nu are bani sa o achite

 

De altfel, asa a aparut si ultimul scandal in care Oana afost implicata, in urma unei sedinte la Agricomex, firma Marioarei, din care contabila firmei a iesit „sifonata”. Potrivit unor surse din prejma brunetei, conflictul a aparut dupa ce Oana Zavoranu ar fi vrut sa scoata o suma importanta de bani pentru ca isi comandase o masina de lux din Germania, automobil care urma sa soseasca chiar de ziua ei si nu ar fi avut banii sa-l achite.

 

CITESTE SI: 

S-au vehiculat cifre exorbitante, dar CANCAN.ro va spune ADEVARUL! Cat mosteneste exact Oana Zavoranu

Oana Zavoranu l-a facut praf pe un prezentator TV! „Sa ramai tu sarac si urat!”

 

(M.N.)