Noi detalii despre gemenele românce care s-au sinucis într-un parc din Paris! Lucreția și Mariana erau din București! Cum le-au descoperit trupurile e înfiorător

Publicat: 09/03/2019 | 11:21
Noi detalii despre gemenele românce care s-au sinucis într-un parc din Paris! Lucreția și Mariana erau din București! Cum le-au descoperit trupurile e înfiorător

Opinia publică franceză a fost șocată în momentul în care trupurile a două surori gemene au fost descoperite în lacul din Parcul Montsouris din Paris, vineri dimineaţa. Un trecător a dat alarma, iar poliția a sosit imediat la fața locului. Dar nu s-a mai putut face nimic pentru cele două surori.

Apoi a survenit și surpriza uriașă. Era vorba despre două românce, Lucreția și Mariana, ele lăsând pe o bancă și o scrisoare de adio. Un detaliu teriafiant a ieșit la iveală. Cele două surori gemene au murit… îmbrățișate, ca și cum nu ar fi dorit să se despartă nici dincolo de viață. Până și anchetatorii au fost sensibilizați de o astfel de imagine cutremurătoare.

Cele două surori aveau feţele acoperite cu un fular – eșarfă, conform altor informații – şi erau complet îmbrăcate. Potrivit actelor de identitate găsite asupra lor, se numeau Lucreţia şi Mariana, erau născute în decembrie 1970 şi aveau domiciliul în Bucureşti. Polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupurile lor.

Citește și: DOUĂ GEMENE DIN ROMÂNIA S-AU SINUCIS LA PARIS! LUCREȚIA ȘI MARIANA AU LĂSAT UN BILET DE ADIO! CADAVRELE DESCOPERITE LA ORA 07:15

”Nu am descoperit urme de violență”

”La prima vedere, nu am descoperit urme de violenţă pe corpul victimelor, dar abia după raportul medicului legist putem trage o concluzie”, au declarat poliţiştii. Însă anchetatorii înclină să creadă, deocamdată, că a fost vorba despre o dublă sinucidere.

Unul dintre locuitorii care stau în apropierea parcului a declarat: ”Este un parc foarte liniștit, cu excepția cazului când este deschis până noaptea târziu, mai ales în timpul verii”. Anchetatorii au interzis accesul în parcul Montsouris pentru ca eventualele probe să nu fie distruse.

 

Citește și...