Cum a apărut Luiza Melencu în urmă cu doar câteva ore pe Facebook

Publicat: 20/09/2019 | 10:41
Cum a apărut Luiza Melencu în urmă cu doar câteva ore pe Facebook

Prietenii Luizei Melencu nu își pierd speranța și cred în continuare că adolescenta este în Viață. Aceștia au făcut publice noi imagni cu fata de 18 ani. Potrivit lui Gheorghe Dincă, Luiza a fost răpită, sechestrată în casa groazei din Caracal, ucisă şi apoi arsă într-un butoi.

Părinţii şi bunicii Luizei Melencu nu cred, însă, că fata lor este moartă. Spun că nu există probe şi că, cel mai probabil, adolescenta a fost victima unei reţele de trafic de carne vie.

Ne este dor de tine #LuizaMelencu sper sa fi în viață și tu și #AlexandraMeceșanu 😪😪😪💔🖤🖤🙏🙏🙏„, au scris prietenii Luizei.

Audierile în cazul de la Caracal continuă. Mai mulţi procurori sunt cercetaţi disciplinar în acest caz, iar suspectul Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația.

Gheorghe Dincă și-a schimbat complet declarația. Dacă la început a recunoscut două crime, acum nu mai pomenește nimic de Luiza. Nu o mai recunoaște, iar fata din descrierile lui e alta”, a spus Roxana Ciucă la Antena 3.

I se arată fotografii și nu o recunoaște pe Luiza. Ne putem gândi la o a treia victimă”, a mai spus reporterul Antena 3.

În cadrul anchetei, Gheorghe Dincă a recunoscut inițial că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, atunci când ar fi surprins-o cu telefonul în mână şi ulterior i-ar fi incinerat corpul, iar cu privire la cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, procurorii au stabilit că există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni.

Citește și...