Noi imagini cu olandezul criminal. Ce truc folosea pedofilul pentru a nu fi urmărit

Publicat: 26/09/2019 | 08:12

Au apărut imagini noi care ajută la reconstituirea crimei din Gura Șuții comise de olandezul despre care fostele lui iubite spun că era un monstru cu chip de om.

În România, pedofilul și-a schimbat zilnic locul de cazare. Este surprins de camerele de supraveghere în timp ce merge spre camera hotel în plină noapte. Apoi pornește spre Gura Șuții cu cinci ore înainte de uciderea fetiței de 11 ani.

Cronologic, acestea sunt imaginile care îl surprind în București prima dată pe olandez în noaptea dinaintea crimei. Pedofilul este surprins de camere la ora 3.23 dimineața. Coboară din mașină și traversează strada Sfântul Ștefan. Se duce la apartamentul închiriat în regim hotelier.

Nouă ore mai târziu, olandezul a plecat din clădire. În apartamentul din București nu și-a petrecut noaptea singur pentru că polițiștii au găsit în cameră probe biologice care confirmă că a întreținut relații sexuale.

S-a sinucis!

Johannes Visscher a ajuns în România miercurea trecută și a plecat sâmbătă, el petrecând în țara noastră trei zile. Este bănuit că, în acest timp, ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița. Ajuns în Olanda, acesta s-a sinucis. A intrat intenționat cu mașina într-un camion pe N321, o șosea între Escharen și Grave. Inițial, poliția a presupus că ar fi fost vorba de un accident, însă în cursul anchetei s-a stabilit că șoferul a vrut să se sinucidă. Coliziunea a fost atât de puternică încât camionul s-a răsturnat pe marginea șoselei.

Citește și...