Noi informații despre Vulpița de la Acces Direct. Ce face și cum se simte Veronica Stegaru, în carantină

Autor: Daria Popa
Publicat: 31/07/2020 | 21:15
Noi informații despre Vulpița de la Acces Direct. Ce face și cum se simte Veronica Stegaru, în carantină

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atât Vulpița de la Acces Direct, cât și soțul ei, Viorel, sunt infectați cu noul coronavirus. Pentru că nu s-au găsit locuri în spitale pentru ei, aceștia au intrat în carantină și beneficiază de tratament medicamentos contra virusului, la domiciliu.

Dincolo de toate comentariile răutăcioase pe care le primește Vulpița de la Acces Direct, mai sunt și oameni cărora le pasă de starea ei de sănătate și se interesează, mai ales zilele acestea, de modul în care își petrece timpul, în carantină, „vedeta” de la Acces Direct.

Cum se simte Vulpița de la Acces Direct, în carantină

După ce ea și Viorel au fost infectați cu noul coronavirus și nu s-au găsit locuri în spitale pentru ei, cei doi au fost nevoiți să intre în carantină, la domiciliu și să se trateze acolo.

Pe contul ei personal de Instagram, Vulpița a postat o fotografie mai veche cu ea, prin intermediul căreia le-a dat un vibe bun urmăritorilor săi și le-a dat de înțeles acestora că se simte bine. Mai mult, Vulpița se uită la Acces Direct, după cum chiar ea a mărturisit, pe rețeaua de socializare.

Mirela Vaida a anunțat pe contul său de Instagram, zilele trecute, că filmările de la Acces Direct au fost suspendate, după ce, pe lângă Vulpița și Viorel, alți oameni din staful echipei au fost testați pozitiv cu COVID-19.

„Buna dimineata! Luni, tarziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, in randul echipei noastre. Pentru ca interactionam zilnic unii cu ceilalti, atragem automat calitatea de “contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalti! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasa cu totii, o perioada de timp, tinand legatura cu DSP-ul si respectand toate prevederile legale. Eu ma simt foarte bine, deocamdata, fara vreun simptom specific si sper sa raman asa! Pentru siguranta mea si a familiei, voi repeta testul PCR in mod periodic! Va multumim pentru intelegere si griji si abia astept sa ne reintoarcem in direct, zilnic! Sunt alaturi de colegii mei aflati deja in izolare si ma rog sa treaca repede si bine peste aceasta perioada! Sa aveti cu totii liniste si sanatate!! Doamne ajuta! 🙏💖”, a mai scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram, zilele trecute.