Novak Djokovic, apel pe rețelele de socializare: „Bucuraţi-vă de lucrurile mărunte din viaţă!”

Autor: Cristian P
Publicat: 23/03/2020 | 11:33
Novak Djokovic, apel pe rețelele de socializare: „Bucuraţi-vă de lucrurile mărunte din viaţă!”

Liderul mondial ATP, Novak Djokovic, a lansat public un mesaj pe reţelele de socializare către fanii săi.

În plină pandemie de coronavirus, sârbul a luat exemplul ibericului Rafael Nadal și a trmis la rândul său un mesaj de susținere către medicii care luptă contra COVID-19 dar și a fanilor tenisulului mondial cărora le cere să stea în casă.

„Mă rog pentru sănătatea ta şi vindecarea ta. Fie ca Dumnezeu să vindece orice boală pe care o aveţi fizic, mental sau spiritual. Fie ca ziua de azi să vă ofere energie de sănătate şi bucurie. Vremurile sunt foarte dificile pentru noi toţi. Trimit sprijin şi rugăciuni. Vă rugăm să rămâneţi în casă, în carantină şi să ajutaţi medicii din prima linie să-i ajute pe toţi cei infectaţi şi în suferinţă. Să nu îi suprasolicităm în aceste momente critice. Totul este o chestiune de perspectivă. Petreceţi mai mult tip cu familia, rugaţi-vă, meditaţi, cântaţi, dansaţi, mâncaţi sănătos şi scrieţi. Bucuraţi-vă de lucrurile mărunte din viaţă. Încercaţi să râdeţi, să iubiţi, să dedicaţi timp lucrurilor casnice şi să vă antrenaţi creierul pentru a avea gânduri pozitive”, a transmis Novak Djokovic pe rețelele de socializare.

După cum bine știți ATP și WTA au decis suspendarea tuturor turneelor programate în această perioadă, iar veștile care circulă la nivel mondial nu sunt chiar îmbucurătoare. Evident, sub semnul întrebării sunt puse și cele trei turnee de Mare Șlem care trebuiau să se mai dispute în acest an. În ceea ce privește Roland Garros-ul s-a luat deja o măsură, turneul parizian fiind amânat pentru finalul lunii septembrie. Pentru Wimbledon și US Open nu există date certe în acest moment, deciziile urmând a fi luate în funcție de evoluțiile din următoarele luni.

Citește și...