Nu ai să crezi asta » „Buruscul” se teme de duelul cu „lanterna”: „E incredibil ce joc bun au!”

Autor:
Publicat: 21/12/2019 | 10:17
Nu ai să crezi asta » „Buruscul” se teme de duelul cu „lanterna”: „E incredibil ce joc bun au!”

Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj, a declarat, în cadrul conferinţei de presă premergătoare duelului de astăzi de pe terenul „lanternei”, FC Voluntari, că se așteaptă la un meci greu.


Dortmund EȘUEAZĂ pe terenul lui Hoffenheim! Leipzig și Bayern pot PROFITA!


Victoria pe care Astra a obținut-o aseară la Giurgiu cu Academica, scor 3-1, a pus o presiune teribilă pe campioană, care va lupta astăzi pe terenul „lanternei” pentru a câștiga și a reveni astfel pe primul loc, astralii având îm acest moment un avans de două puncte în clasament.

Cu toate că ilfovenii sunt modești, fiind pe ultimul loc în Liga 1 cu 8 puncte, având doar o singură victorie, Dan Petrescu se așteaptă la un meci infernal pentru elevii săi.

„Ne-am antrenat bine săptămâna asta, moralul a fost mai bun, după nişte victorii. Sunt 2-3 jucători accidentaţi, Bordeianu suspendat, atmosfera a fost destul de bună şi i-am văzut chiar concentraţi. În ultimele meciuri nu am reuşit să mai câştigăm în deplasare, mai ales când am venit după cupele europene. Acum nu mai venim după cupele europene, venim după un meci de campionat. După ce au jucat cu noi, Voluntari a pierdut opt meciuri şi a făcut trei egaluri, nu au reuşit să câştige, ce e curios e că toate cele opt le-au pierdut la un gol diferenţă, iar când au pierdut cu 1-2 au condus mereu”, a declarat Dan Petrescu.

„Bursucul” a ținut să evidențieze jocul bun și realizările pe care „lantern” le-a avut în acest sezon.

„E incredibil ce joc bun au, spre exemplu la golul marcat la Craiova au făcut 30 de pase la rând, cred eu un record. La meciul cu Viitorul au făcut 20 de pase la rând şi au marcat gol. E foarte greu în fotbalul de azi să faci 30 de pase la rând. Dar ceva le lipseşte, în apărare sau pe finaluri de meci, pentru că ei per total domină toate meciurile, au dominat pe Mediaş şi au pierdut, au dominat pe Astra, au dominat Craiova la ea acasă, pe Viitorul. Ca joc, Voluntari arată excelent, cred că şi antrenorul e disperat, nu mai ştie ce să inventeze, pentru că echipa chiar joacă foarte bine, dar la fotbal rezultatul contează şi restul e istorie”, a conchis „Bursucul”.