NU BAGAAAA!!! Fiica unui fost sef al SRI, implicata in divortul sotilor Truica. Afaceristul ii cere daune de 100.000 lei

Publicat: 28/03/2013 | 19:05

Chiar daca procesul de divort al sotilor Truica s-a mutat in Franta, afaceristul apeleaza din nou la instantele romanesti. Remus Truica cere daune morale pentru ca i-a fost ingradit accesul la propriile fiice.

Inca un proces, inca o speta noua in care este implicat Remus Truica. Milionarul si-a dat o fosta prietena de familie in judecata si ii cere daune morale in cuantum de 100.000 lei. Este vorba despre Anca Biris, fiica fostului sef al SRI, Virgil Magureanu, dar si scoala Ioanid pe care aceasta o patroneaza alaturi de sotul ei.

Nu i s-a permis sa-si viziteze fetele

Biris este acuzata ca i-a facut jocurile Irinei Truica in razboiul pentru custodia celor doua fete. Mai exact, ex-seful de cabinet al lui Adrian Nastase s-a plans instantei ca condusa de fiica lui Magureanu s-a opus tuturor vizitelor sale si solicitarilor cu privire la evolutia celor doua gemene cat timp acestea au invatat acolo. Au existat inclusiv plangeri la ministerul de resort pe aceasta tema doar ca intre timp fetele au fost luate in Caraibe de Irina Truica si reclamatiile cu privire la obstructionarea exercitarii parintesti au ramas fara obiect.

Complot Irina Truica-Anca Biris

Totusi, Remus Truica considera ca interpunerea scolii particulare intre el si fiicele sale, in urma unui complot pus la cale de fosta sotie si Anca Biris, prietene la catarama, a suferit o trauma emotionala imensa. Din acest motiv, afaceristul considera ca a avut de patimit din cauza comportamentului abuziv al fostei sale prietene de familie si ii cere daune morale de 100.000 lei. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 17 aprilie la Judecatoria Sectorului 2.

Claudiu Valimareanu
 

Citește și...