Nu e banc! Superman a fost tras pe dreapta de polițiștii din România

Publicat: 18/06/2019 | 22:20
Nu e banc! Superman a fost tras pe dreapta de polițiștii din România

Nu e banc! Superman a fost tras pe dreapta de polițiștii din România. 

Polițiștii români s-au confruntat cu o situație mai aparte. Pe un drum național, oamenii legii au dat nas în nas cu Superman. Da, ați citit bine. Superman se plimba liniștit, cu rolele și căștile în urechi, pe șosea. Așa că polițiștii au decis să-l tragă pe dreapta.

”Superman în acțiune. Băi, Superman trage-te acolo pe dreapta!”, au spus polițiștii în filmare.

Exprimarea polițiștilor, însă, a stârnit un val de critici din partea internauților: ”Foarte urât modul de adresare al polițiștilor!”, ”Domnule ORGAN? asa te învață la academie? Vocabular de tarabă…”, ”Ce meltean… Domnule politist, cu cetatenii se vorbeste cu „dumneavoastra”.”, ”Ce exprimare penibila au cei doi politisti … cu „BAI ” Acel „BAI” plateste taxe si impozite la stat”.

Iar replica celui care adminisrează pagina ”polițiștii au umor” n-a întârziat să apară: ”Prea mulți au bățul în fund pe aici. Colegii mei s-au adresat în spirit de glumă, nu în sens peiorativ. Au scos un posibil accident din trafic, nu l-au sancționat, nu i-au făcut nimic altceva. În plus, sunt „cunoștințe vechi”. De ce au folosit sirena? Pentru că omul avea căștile în urechi cu muzica la volum maxim. „Domnișoarele” ofensate sunt rugate să nu mai urmărească pagina”.

 

Citește și...