Nu mulți sunt cei care știu asta! Ce studii are, de fapt, Teo Trandafir de la Kanal D

Autor:
Publicat: 17/08/2020 | 11:36
Nu mulți sunt cei care știu asta! Ce studii are, de fapt, Teo Trandafir de la Kanal D

Teo Trandafir este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune, cu ani buni de experiență în spate și cu un umor care cu greu poate fi contestat și egalat. A prezentat mereu emisiuni de divertisment, însă puțini sunt cei care știu că, la bază, Teo are cu totul altă meserie. 

Fanii lui Teo Trandafir vor fi uimiți atunci când vor afla că meseria de bază a prezentatoarei de la Kanal D este, de fapt, cea de…profesoară!

Teo Trandafir are o carieră de succes în televiziune, dar a studiat Limbi străine. Potrivit informațiilor din presă, ea a fost, cu mulți ani în urmă, profesoară de limba engleză la Liceul ”George Enescu” din Capitală, după ce a studiat la Facultatea de Limbi străine, specializarea arabă-engleză, lucru mai puțin știut de fanii prezentatoarei de la Kanal D.

Cum își rotunjește veniturile Bursucu, colegul de platou al lui Teo Trandafir

Bursucu se află de ani de zile pe micile ecrane și aduce în fiecare zi zâmbetul pe buzele telespectatorilor. Însă, pe lângă televiziune, acesta mai are o afacere care îi rotunjește veniturile, mai ales în sezonul cald.

Cariera lui în televiziune a început acum mult timp, încă de pe vremea când avea doar opt ani. Pe atunci făcea parte din grupul „Meloritm”, alături de care participa la multe emisiuni. Mai târziu a devenit dansator și apoi coregraf. Iar în ultimii ani fanii l-au putut vedea constant la diverse emisiuni ale postului Kanal D.

Puțină lume știe că Bursucu pe lângă televiziune mai are și o altă afacere, care îi suplimentează veniturile, mai ales în sezonul estival. Se pare că prezentatorul tv este proprietarul unei plaje în Constanța. Plaja „Porto Beach” se află exact în centrul stațiunii Mamaia, în spatele cazinoului.

Deși susține că nu se pricepe prea bine la afaceri, Bursucu a încercat să creeze un mediu plăcut pentru turiști, la prețuri accesibile, iar pe plaja lui cuvântul cel mai important este distracția.