Medicii NU au mai putut face nimic. Tocmai au anunţat decesul! România, în stare de şoc

Autor: A.N.
Publicat: 20/09/2019 | 11:30
Medicii NU au mai putut face nimic. Tocmai au anunţat decesul! România, în stare de şoc

Numărul morților în urma masacrului de la Săpoca a crescut la șapte. Încă o persoană a murit.

Pacientul avea 74 de ani si suferise o intervenție chirurgicală complexă, iar pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubat, instabil hemodinamic, ventilat mecanic, precizează Ministerul Sănătății. (CITEȘTE ȘI: SORINA PINTEA, DESPRE CAZUL SĂPOCA: ”SUSPICIUNEA MEA ESTE CĂ ASISTENTELOR LI S-A FĂCUT FRICĂ”)

Două minute de panică totală la Săpoca!

Două minute. Atât i-a luat bărbatului internat la Spitalul Săpoca să facă 13 victime. La ora 3:30, în puterea nopții, Nicolae Lungu s-a trezit şi a început să lovească sălbatic în colegii de salon. A fugit apoi pe hol şi a continuat atacul în camera vecină. După atacul sângeros, agresorul a spart unul dintre geamurile salonului și a încercat să fugă din unitatea medicală. Bărbatul a fost prins din întâmplare de nişte poliţişti care duceau la camera de gardă un individ violent. (VEZI ȘI: EXCLUSIV! CÂT DE UȘOR SE FAC, DE FAPT, BANII ÎN INDUSTRIA DE VIDEOCHAT? AFLAȚI DETALII ȘI CULISE DIRECT DE LA LIDERII ACESTEI INDUSTRII DE DIVERTISMENT DIN ROMÂNIA ȘI DIN LUME!)

Agresorul are 38 de ani şi mai fusese internat toamna trecută la psihiatrie, din cauza dependenţei de alcool. Acum, venise de bună voie să ceară ajutorul medicilor. După două nopţi de internare, însă, a devenit violent.

”Bărbatul de 38 de ani nu a părăsit spitalul de când a făcut crimele îngrozitoare. A fost transferat pe secția de supraveghere continuă. E sub observație strictă. E o secție specială a spitalului unde sunt internate persoanele care au un grad ridicat de risc.

A fost anchetat, au venit procurorii și au discutat cu el. A comunicat destul de bine cu aceștia. În momentul atacului a avut o criză, nu cred că a fost conștient de ce a făcut pe moment. Era în delir în momentul atacului”a declarat o sursă D.A.S, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Citește și...