O adolescentă de 16 ani, din Vaslui, la spital după ce ar fi fost arsă cu vătraiul de iubit

Publicat: 05/01/2019 | 18:05
O adolescentă de 16 ani, din Vaslui, la spital după ce ar fi fost arsă cu vătraiul de iubit

O adolescentă de 16 ani, din localitatea vasluiană Fâstâci, a ajuns la spital, sâmbătă, după ce ar fi fost bătută de către iubitul în vârstă de 44 de ani. Bărbatul ar fi lovit-o și cu un vătrai încins, fata suferind arsuri pe o mână.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță, mama tinerei de 16 ani a sesizat Poliția, sâmbătă dimineața.

A fost agresată. Se pare că de concubinul ei. Am deschis un dosar de lovire sau alte violențe. Fata de 16 ani, din localitatea Fâstâci, comuna Cozmești, este acum la spital și în funcție de certificatul medico-legal, care va fi eliberat, o să vedem dacă extindem cercetările și pentru alte fapte. Noi am fost sesizați de mama fetei, sâmbătă dimineață„, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, pentru Mediafax.ro.

Adolescenta locuia în casa concubinului, însă își vizita frecvent părinții. Surse judiciare au declarat că, în timpul scandalului dintre cei doi, fata ar fi fost lovită și cu un vătrai încins, aceasta suferind arsuri pe o mână.

Bărbat găsit mort în casă, în Vaslui. Principala ipoteză este că a murit de frig

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din județul Vaslui a fost găsit miercuri mort în casă. Polițiștii au început o anchetă, principala ipoteză fiind că bărbatul a murit din cauza frigului, în condițiile în care locuința nu era încălzită.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui, Silvia Manta, a declarat că polițiștii au fost alertați în localitatea Valea lui Darie, unde un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit mort de către o vecină. Femeia a sunat imediat la 112.

Bărbatul era în pat, în fața televizorului. Locuința nu era încălzită, motiv pentru care anchetatorii nu exclud posibilitatea ca bărbatul să fi murit din cauza frigului. „În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. În casă nu era căldură. Nu este exclusă nicio variantă, cauza decesului va fi stabilită cu exactitate la necropsie”, a declarat Manta.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Citește și...