O adolescentă din Iași a fost acuzată de șantaj. Ce a putut să-i facă unui bărbat de 29 de ani căruia i-a sucit mințile

Publicat: 02/09/2020 | 11:43
O adolescentă din Iași a fost acuzată de șantaj. Ce a putut să-i facă unui bărbat de 29 de ani căruia i-a sucit mințile

O adolescentă din Iași a fost acuzată de șantaj și, în urma primelor cercetări făcute de oamenii legii, ea a fost plasată sub control judiciar. Procurorii ieșeni au fost uimiți când au aflat ce a putut să-i facă unui bărbat de 29 de ani căruia i-a sucit mințile.

Citește și: Lovitură pentru Bogdan Corduneanu. Interlopul a fost săltat de mascați și dus în arest

O adolescentă din Iași, acuzată de șantaj de un bărbat de 19 de ani căruia i-a sucit mințile

Alexandra Andreea Ambrosa, o adolescentă din orașul Iași, a ajuns în atenția polițiștilor după ce a șantajat un tânăr de 29 de ani și a încercat să-l tâlhărească. În planul ei teribil i-a atras și pe doi dintre prietenii săi. Iar în cursul zilei de ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Gabriel Albert Popescu, Ion Nechifor, dar și a copilei – toți sunt acuzați de șantaj, tentativă de tâlhărie și complicitate la tâlhărie.

Totul a început după ce adolescenta și-a cunoscut victima pe un site, iar, în urmă cu aproape trei luni, au decis să se întâlnească. Potrivit anchetatorilor, cei doi au mers spre zona Bucium la o plimbare romantică, iar tânărul îndrăgostit se afla la volanul mașinii sale, un autoturism Q7. La un moment dat, el și Alexandra Andreea Ambrosa au coborât din bolid și, după un timp în care au existat câteva gesturi de tandrețe, în zonă a apărut o mașină din care au coborât doi indivizi cu fețele acoperite, pregătiți să-l tâlhărească. Din fericire, bărbatul de 29 de ani a avut prezență de spirit, a alergat spre autoturismul personal și a demarat în trombă. Deși el a scăpat nevătămat, bolidul de mii de euro a fost avariat de cei doi scandalagii care l-au lovit cu bâte.

Conform informațiilor din anchetă, după acest episod nefericit, fata l-a amenințat pe bărbatul de 29 de ani că va merge la poliție și va spune că a fost violată de el dacă nu îi dă bani. Sub presiunea șantajului, tânărul a mers chiar el la o secție de poliție, unde a povestit ce i s-a întâmplat.

“În noaptea de 6 spre 7 iunie, în urma unei înțelegeri prealabile, un tânăr de 29 de ani s-ar fi întâlnit cu o tânără pe raza comunei Bârnova, moment în care ar mai fi venit 3 tineri, iar 2 dintre aceștia, având fețele acoperite, i-ar fi lovit autoturismul cu obiecte contondente, tânărul de 29 de ani reușind totuși să plece”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, relatează publicația Bună Ziua Iași.

Află și: Situație șocantă pentru un bucureștean, din cauza unui controlor STB. Cum a fost umilit și amendat, deși circula regulamentar: “Vă bateți joc”

În prezent, Alexandra Andreea Ambrosa se află sub control judiciar, iar polițiștii ieșeni au mai declarat: “Pe 6 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul de Acțiuni Speciale Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie, au desfășurat percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată și șantaj. În urma perchezițiilor, trei persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore”.

Judecătoria Iași urmează să stabilească un prim termen al procesului penal și, ulterior, magistrații vor asculta pledoariile părților implicate pentru ca, în final, să ia o decizie în acest caz.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro