O ambulanță care transporta o fetiță operată pe cord, implicată în accident la Vaslui

Publicat: 31/10/2018 | 21:54
O ambulanță care transporta o fetiță operată pe cord, implicată în accident la Vaslui

O ambulanță care transporta o fetiță operată pe cord, implicată în accident la Vaslui. Nu au fost răniți, însă atât autospeciala, cât și vehiculul care a lovit-o au fost grav avariate.

Reprezentanții Ambulanței Vaslui au declarat, pentru Mediafax, că miercuri seara, o ambulanță de transport ducea acasă o fetiță de 4 ani, operată pe cord la București, iar autospeciala a fost implicată într-un accident.

„Din fericire nu au fost victime. Ambulanța ducea acasă o fetiță operate pe cord săptămâna trecută, la București. S-au speriat, dar nu au pățit nimic. O altă ambulanță a venit și a preluat fetița și pe mama ei și le-a dus acasă”, au spus reprezentanții Ambulanței Vaslui.

Potrivit acestora, autospeciala a fost grav avariată și a fost luată pe platformă. Purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui, Silvia Manta, a declarat, la rândul său, că accidentul s-a petrecut după ce o mașină nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe, într-un sens giratoriu din oraș. În accident nu au fost persoane rănite.â

CITEȘTE ȘI: O FEMEIE DIN JUDEȚUL SĂLAJ A MURIT DUPĂ CE AMBULANȚA CARE O DUCEA LA SPITAL A FOST IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT