O femeie din județul Sălaj a murit după ce ambulanța care o ducea la spital a fost implicată într-un accident

Publicat: 20/10/2018 | 21:22
O femeie din județul Sălaj a murit după ce ambulanța care o ducea la spital a fost implicată într-un accident

O femeie din județul Sălaj a murit după ce ambulanța care o ducea la spital a fost implicată într-un accident.  O pacientă în vârstă de 83 de ani, care se afla într-o ambulanță, a murit, sâmbătă seara, după ce șoferul acesteia a pierdut într-o curbă controlul direcției de deplasare. Ambulanța a intrat într-un șanț, în județul Sălaj. Asistenta de pe salvare a fost rănită, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit Poliției Sălaj, accidentul s-a produs pe Drumul Național 1C, la ieșire din localitatea Ileanda.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști, șoferul unei ambulante aflate în misiune la ieșire din localitatea Ileanda, în timp ce conducea autospeciala, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreaptă semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț. Ambulanța transporta o femeie în stare gravă, în vârstă de 83 de ani, care a murit în accident”, potrivit Poliției Sălaj.

CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL TRAGEDIEI DIN SĂLAJ ÎN CARE PATRU TINERE AU PIERIT! S-A DESCOPERIT ABIA ACUM

Medicii au încercat să salveze viața pacientei, efectuând manevre de resuscitare, însă fără succes.

Pacienta urma să fie dusă la Spitalul Județean de Urgență Zalău. În accident a fost rănită și asistentă de pe Ambulanță, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Primele informații arată că șoferul nu consumase alcool. Polițiștii cercetează cauzele exacte în care s-a produs accidentul.

CITEȘTE ȘI: DETALIU CUTREMURĂTOR ÎN CAZUL FETELOR SPULBERATE DE TREN ÎN SĂLAJ! TINERELE AR FI SCHIMBAT TRASEUL INIȚIAL PENTRU A EVITA UN CRATER APĂRUT ÎN DRUM

Citește și...