O ambulanță care transporta un pacient cu COVID-19 a fost implicată într-un grav accident în Gorj

Autor:
Publicat: 12/08/2020 | 21:47

Un accident grav a avut loc în Gorj. Impactul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe raza localității Cornești, lângă Târgu Jiu. Din primele informații se pare că ar fi implicate un autoturism și o ambulanță din Mehedinți, care transporta un pacient Covid, de la Orșova la Targu Jiu.

La fața locului au ajuns de Urgență reprezentanții ISU Gorj. Se pare că ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod. (CITEȘTE ȘI: ORIBIL! TÂNĂR MOTOCICLIST, UCIS PE ȘOSEA DE UN ŞOFER UNEI COMPANII DE RIDE-SHARING. DETALII INCREDIBILE DESPRE ACCIDENT)

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și patru ambulanțe SAJ.”, au declarat autoritățile care au ajuns la fața locului.

Impact soldat cu patru victime

În urma accidentului, autoritățile care au ajuns la fața locului au descoperit patru victime, conștiente și neîncarcerate. Este vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanța și pacientul. În urma impactului toate cele 4 victime prezintă leziuni. (VEZI ȘI: MESAJUL COPLEȘITOR POSTAT DE FRATELE LUI LEONTIN POPA, TÂNĂRUL CARE S-A SINUCIS PROVOCÂND UN ACCIDENT MORTAL ÎN CRAIOVA! CUM A DECURS ULTIMA DISCUȚIE CU MAMA SA)

Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate pentru investigații suplimentare la UPU Târgu Jiu.