O copilă de 12 ani din Iași a povestit cum a fost abuzată sexual de unchiul său

Publicat: 20/06/2019 | 10:21
O copilă de 12 ani din Iași a povestit cum a fost abuzată sexual de unchiul său

Iulia, o copilă de 12 ani din județul Iași, a fost victima unchiului său care a abuzat-o sexual. Chinurile la care a fost supusă adolescenta au marcat-o pe viață și ea va avea nevoie de ajutor medical ca să depășească această traumă. În fața polițiștilor, fetița a găsit puterea să povestească totul despre coșmarul care a început în urmă cu mai bine de un an.

O copilă de 12 ani din Iași, sclava sexuală a unchiului său

Adolescenta obișnuia să plece de acasă cu zilele și din localitatea Bârnova ajungea în Valea Adâncă, unde locuia unchiul ei, Ioan Pitu (53 de ani). În timpul unei întâlniri, bărbatul a început să o atingă în zonele intime. Speriată, Iulia nu a știut cum să reacționeze, a suferit un blocaj, iar propriul unchi și-a continuat planul bolnăvicios, care a și amenințat-o. Scăpată din mâinile călăului ei, minora s-a întors acasă, însă nu a povestit nimănui ce i s-a întâmplat.

După un timp, măcinată de gânduri și scenele trăite în timpul celorlalte violuri, ea a plecat din nou de acasă și, într-o zi s-a întâlnit cu polițiștii care o căutau. Oamenii legii i-au pus mai multe întrebări și, la un moment dat, Iulia a mărturisit că a fost violată de unchiul ei. Mai mult, adolescenta le-a povestit agenților cu amănunte chinurile prin care a trecut, relatează bzi.ro. În urma anchetei deschise, s-a descoperit că minora nu a mințit, iar Ioan Pitu a fost condamnat recent la 9 ani de închisoare.

 

Citește și...