O elevă de 12 ani din Buzău a ”urcat” online fotografii indecente cu propria colegă

Publicat: 15/11/2019 | 14:01

Caz care a dat naștere multor discuții în Buzău. În centrul atenției s-au aflat două colege, una dintre ele făcându-și mai multe fotografii indecente. Poate că nu s-ar fi întâmplat absolut nimic dacă respectivele fotografii ar fi rămas în telefonul elevei, numai că imaginile s-au viralizat după ce colega ei le-a ”urcat” în mediul online. 

Școala nr. 1 din Buzău a intrat în atenția presei după ce o fotografie indecentă a unei eleve de clasa a șasea a ajuns în mediul online și a fost vizualizată de foarte mulți internauți. O elevă a școlii s-a dat drept băiat, cerându-i fetei fotografii în ipostaze indecente după ce au stat de vorbă. A obținut respectivele fotografii, apoi le-a postat online.

”Vorbim despre două fetiţe. Diriginta a aflat de la copiii din clasă, iar aceasta mi-a adus la cunoştinţă. Au fost stabilite deja şedinţe cu psihologul şcolii, cu părinţii, copiii primesc consiliere psihologică pentru a nu fi afectaţi şi mai mult decât sunt deja”, a declarat directorul şcolii 1 din Buzău, Monica Gheorghe.

”Doamna director m-a anunţat, a pornit cercetarea disciplinară. Se oferă consiliere psihologică, atât copiilor cât şi părinţilor. S-a discutat cu părinţii. Pe această cale, atrag atenţia părinţilor copiilor care au telefoane să urmărească foarte atent ce poze şi ce site-uri accesează pentru că aceste fapte se petrec în afara orelor de clasă. La şcoală se ştie clar că nu au voie copiii cu telefoanele”, a declarat şeful IŞJ Buzău, Florina Stoian, conform Click.

Citește și...