O familie de români, implicată într-un accident mortal produs în Bulgaria. Copilul de 8 ani, scos în comă din mașina care a devenit sicriu pentru mama lui

Publicat: 15/07/2019 | 09:28

O familie de români a fost implicată într-un accident mortal produs în Bulgaria de un șoferul unui camion. Copilul de 8 ani, aflat în mașina care a devenit sicriu pentru mama lui, se află în comă, iar medicii din țara vecină fac eforturi uriașe ca să-i salveze viața. Tatăl său este internat în același spital în care a fost transportat și el de urgență. În urma incidentului rutier cumplit, un alt bărbat și-a pierdut viața.

O familie de români, implicată într-un accident mortal produs în Bulgaria

Doi români au murit, iar alţi doi sunt răniţi, între care şi un copil de 8 ani aflat în comă, în urma tragediei fără magini produsă în Bulgaria. Autoturismul în care erau cei patru români – un băieţel de 8 ani, părinţii lui şi un şoferul – se deplasa dinspre Razgrad spre Ruse. La un moment dat, mașina lor a fost lovită puternic din direcţia opusă, de un camion condus de un tânăr de 23 de ani din Târgovişte.

Conform site-ului dariknews.bg, băieţelul de 8 ani a ajuns la spital în comă, în timp ce mama acestuia şi şoferul maşinii au murit pe loc. Imaginile surprinse la scurt timp după impact vorbesc singure de cât de puternic a fost acesta. Autoturismul izbit de șoferul mastodontului s-a transformat într-un ghem de fiare. Nenorocirea s-a produs ieri, în jurul orei 16:00.

Doi români au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier cumplit, produs în Bulgaria.
Doi români au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier cumplit, produs în Bulgaria.

Singura persoană mai uşor rănită este tatăl băiețelului. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, are clavicula ruptă și se roagă pentru ca fiul său să fie salvat de medicii bulgari. Cei doi sunt internaţi la spitalul din Razgrad. Presa din țara vecină a relatat că toţi cei patru români erau din Bucureşti şi se întorceau acasă, după o vacanţă petrecută pe litoralul bulgăresc.

Citește și...