O familie fantastik! “Regele sexului” i-a lasat muti pe toti cand le-a aratat asta!

Publicat: 07/12/2013 | 00:42
O familie fantastik! “Regele sexului” i-a lasat muti pe toti cand le-a aratat asta!

Dupa ce au aparut zvonuri ca Romeo Fantastik ar fi fugit din tara din cauza camatarilor, cantaretul a revenit in Romania si nu mai iese singur din casa, decat “blindat” de familie!

Dupa o perioada in care a disparut din atentia publica, iar unii au pus acest aspect pe seama unei rabunari care-l pastea din partea camatarilor, Romeo Fantastik, autointitulat “regele sexului”, a explicat ca nu ii este frica de nimeni sic a este bine-mersi in Germania.

Romeo Fantastik

De cateva zile, cantaretul s-a intors in Romania, sic a s fie sigur ca nu se apropie niciun dusman de el, acesta si-a aratat “gherila”: si-a chemat toti membrii familiei, una foarte numeroasa, la o poza de colectie, pentru a arata cat este de … bazat.

Familia lui Romeo Fantastik

Romeo Fantastik neaga ca ar avea datorii, ba dimpotriva, spune ca in Germania a plecat ca sa castige bani frumosi din concerte.

Romeo Fantastik

“Nu am nicio treaba cu camatarii, nu am nicio datorie la nimeni, iar cel care a afirmat ce a afirmat probabil ca nu a avut si el o chiftea in stomac si a luat si el un ban. Eu am concerte prin toata Europa, iar acum sunt in Germania. Am fost in Italia, Spania, Suedia…”, da sigurari Romeo Fantastik.

(M.A.)
 

Citește și...