O fată de 13 ani din Târgoviște s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu părinții. Totul a plecat de la telefonul mobil

Publicat: 09/11/2018 | 00:03

O fată de 13 ani s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu părinții. O fată de 13 ani din Târgoviște, județul Dâmbovița, s-a aruncat, joi seara, de la etajul doi al blocului în care locuiește după ce s-ar fi certat cu unul dintre părinți, scandalul pornind de la telefonul mobil. Adolescenta a fost transportată la spital, transmite corespondentul Mediafax.

Reprezentanții Poliției Dâmbovița au declarat că incidentul s-a produs în cartierul Microraionul IX din Târgoviște. Tânăra s-a aruncat de la etajul doi al blocului în care locuiește, fiind transportată la spital.

“O tânără de 13 ani s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc. Aceasta a fost transporată la spital. Se efectuează cercetarea la fața locului”, arată sursa citată.

Surse judiciare au declarat că tânăra a fost preluată conștientă de la fața locului. Aceasta ar fi recurs la acest gest după ce s-a certat cu unul dintre părinți din cauza telefonului mobil.

  CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE PENTRU O FAMILIE DIN TÂRGU MUREŞ. A MURIT LA DOAR 17 ANI, DUPĂ UN ACCIDENT TERIBIL PE CHEILE BICAZULUI

Citește și...