O fată de 15 ani din Slatina s-a sinucis după ce a aflat că i s-a făcut un cont fals de Facebook. Ce a găsit pe acea pagină despre ea întrece orice imaginație

Publicat: 25/03/2019 | 20:25

Tragedie fără margini într-o familie din Slatina! O adolescentă s-a sinucis după ce a aflat că i s-a făcut un cont fals de Facebook. Ea a descoperit acest lucru chiar de la părinții săi, care, au găsit pe acea pagină poze cu fiica lor, iar la descrierea apărea faptul că își oferea serviciile sexuale. Unele surse apropiate copilei au povestit că ea era în depresie după descoperirea halucinantă făcută și că s-a certat puternic cu unul dintre părinți. 

O fată de 15 ani din Slatina s-a sinucis după ce a aflat că i s-a făcut un cont fals de Facebook

Bianca, o fată de 15 ani din Slatina, și-a pus capăt zilelor înghițind un pumn de pastile, după o ceartă cu tatăl ei. Înainte să ia medicamentele, copila și-a sunat mama, care era la muncă, încercând să-i spună ce are pe suflet. Femeia i-ar fi răspuns că nu poate vorbi mult cu ea și că să aibă răbdare până intră în pauza de masă. Din nefericire, adolescenta nu a mai avut răbdare; ea a ingerat toate pastilele de inimă dintr-un flacon, care îi erau prescrise pentru tratarea unei afecțiuni. Nenorocirea a avut loc în urmă cu câteva zile, însă, astăzi s-au aflat mai multe detalii din această poveste șocantă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că tânăra a fost găsită în stare de inconștiență de tatăl său, care a sunat la 112. Medicii de la ambulanță au constatat decesul tinerei.“Un bărbat ne-a sesizat prin 112 despre faptul că a găsit-o în locuință pe fiica sa în vârstă de 15 ani in stare de inconștiență. S-a deschis un dosar și se așteaptă rezultatul necropsiei”, a declarat Alexandra Dicu, reprezentantul IPJ Olt.

Potrivit unor surse, tânăra ar fi suferit o depresie, motivul fiind o ceartă cu părinții după ce au descoperit că exista un cont fals de Facebook cu numele fetei care își oferea serviciile sexuale. Adolescenta își premeditase moartea în urmă cu câteva zile când a postat un mesaj pe adevăratul cont de Facebook: “Nu vreau să mă gândesc că tot ce a fost nu o să mai fie”.

“Raport acestei ființe josnice, o urechelniță care nu are curaj să-şi arate fața şi foloseste pozele acestei fete de numai 15 ani, încercând totodată să îi strice imaginea… sexul acestei ființe e necunoscut! Da-ţi raport să închidem fake-ul ăsta nesemnificativ #bianca_ionela e denumirea lui”, a scris copila pe pagina ei personală de Facebook.

Citește și...