O femeie din Botoșani a fost mutilată cu ciocanul de concubin. Bărbatul ieșise recent din închisoare și s-a sinucis după agresiune

Publicat: 23/05/2018 | 12:23
O femeie din Botoșani a fost mutilată cu ciocanul de concubin. Bărbatul ieșise recent din închisoare și s-a sinucis după agresiune

Un botoşănean care a ieşit din puşcărie cu doar câteva luni în urmă şi-a mutilat concubina cu un ciocan. Bărbatul s-a sinucis după ce şi-a dat seama ce a făcut. Femeia bătută cu sadism se zbate între viaţă şi moarte.

Un bărbat care a stat după gratii 20 de ani, pentru crimă, a atacat ultima dată. Acesta şi-a bătut cu sadism concubina lovind-o cu un ciocan în cap. După ce şi-a vărsat nervii pe partenera de viaţă, bărbatul s-a spânzurat chiar în casa în care locuiau, scrie botasaneanul.ro.

Incidentul a avut loc în satul Băiceni, comuna Curteşti. Bărbatul de 57 de ani a ieşit din puşcărie la sfârşitul anului trecut, după o pedeapsă ispăşită în două decenii.

Întors în localitatea natală, bărbatul a început o relaţie cu o femeie din sat. S-au mutat împreună iar vecinii spun că se înţelegeau bine. Ieri, la prânz, cei doi au început să se certe. La un moment dat fostul puşcăriaş a pus mâna pe un ciocan şi a tăbărât asupra femeii. Şi-a lovit concubina în cap de mai multe ori lăsând-o într-o baltă de sânge. La scurt timp s-a dus în casă şi s-a spânzurat de o grindă.

Vecinii alertaţi de ţipete şi strigăte de ajutor au chemat imediat Poliţia. Potrivit Adevărul, oamenii legii l-au găsit pe bărbat spânzurat în casă şi pe femeie rănită grav. Imediat aceasta a fost transportată la spital cu ambulanţa. În momentul de faţă medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viaţa. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Citește și...