O femeie din județul Dâmbovița a fost bătută de un vecin. Motivul este șocant

Publicat: 18/06/2019 | 12:22
O femeie din județul Dâmbovița a fost bătută de un vecin. Motivul este șocant

O femeie de 54 de ani, din Uliești, a ajuns de urgență la spital, noaptea trecută, după ce a fost lovită violent de un vecin. Motivul este unul șocant și anume că bărbatul, în vârstă de 59 de ani, asculta muzică la maxim, la miezul nopții, iar femeia a mers la el.

Vecina sa, deranjată de zgomot, a mers să-l roage să dea sonorul mai mic. Atunci, individul a lovit-o cu pumnul în zona capului, scrie Cronica Găeștiului.

Fiica victimei este cea care a făcut apelul pe 112. Femeia a fost transportată la Spitalul Găești, iar pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal.

Un tânăr din Dâmbovița și-a pus câinii să sfâșie o pisică, pentru a se lăuda în fața cumpărătorului

A vrut să cumpere un câine de rasă, dar ce a urmat l-a îngrozit. Imagini greu de privit au fost primite de un client de la proprietarul câinilor. Acesta ar fi un tânăr de 17 ani din Dâmbovița, care și-a scos la vânzare pe internet câinii din rasa ogar.

Ca să fie convingător, când a fost abordat de client, a promis că îi va trimite acestuia imagini cu animalele. Omul a așteptat filmulețul fără să se gândească la ce va urma.

Au fost scene de cruzime extremă. Totul s-a petrecut în comuna Uliești. Proprietarul şi-a asmuţit câinii pe o pisică şi a filmat cum animalul a fost sfâșiat de cei doi câini.