O fetiță de 12 ani s-a sinucis din cauza colegelor de școală! A fost găsită fără suflare chiar înainte de ziua ei! Ce și-a scris pe picior e cutremurător

Publicat: 17/04/2019 | 18:27

Drama fără margini: o copilă de doar 12 ani și-a pus capăt zilelor! Totul a plecat de la faptul că nu a mai suportat să fie umilită chiar de către colegele ei de școală.

Jessica a fost găsită fără viață în camera ei! A doua zi ar fi împlinit 12 ani! Drama prin care a trecut copila a început la şcoală, acolo unde celelalte colege au umilit-o ori de câte ori au avut ocazia. Și nu doar în față, ci și pe rețelele de socializare.

Tragedia a avut loc pe 22 aprilie 2017, în oraşul Warrington (Anglia), iar ancheta autorităţilor a scos la iveală un adevăr dureros. Jessica s-a sinucis pentru că a cedat în fața umilinţelor pe care le îndura la şcoală şi pe reţelele de socializare.

Înainte de a-și lua viața, fata a postat pe internet o fotografie în care apărea piciorul ei pe care a scris ‘RIP’. Potrivit jurnaliştilor DailyMail, citați de observator.tv, anchetatorii au descoperit mai multe desene şi notiţe referitoare la suicid în camera fetiţei.

Pe notiţe, copila a scris şi numele colegelor care au umilit-o. Mai mult, pe iPad-ul ei, poliţiştii au găsit mai multe mesaje umilitoare primite de la alte fete de la şcoală. Poliţiştii au mai stabilit că fetiţa nu le-a povestit părinţilor sau profesorilor drama prin care trecea.

Citește și...