O fetiță de 13 ani a furat mașina părinților și a condus peste 1.500 de kilometri pentru a-și întâlni ”marea iubire”!

Publicat: 23/04/2019 | 20:47
O fetiță de 13 ani a furat mașina părinților și a condus peste 1.500 de kilometri pentru a-și întâlni ”marea iubire”!

Fără să se gândească la ce pericole se expune, o fetiță din Texas a furat mașina părinților și a condus peste 1.50 de kilometri, ca să ajungă la un băiat de vârsta ei pe care l-a cunoscut pe internet.

Elizabeth Annette Robinson, o minoră de 13 ani din Texas a șocat o lume întreagă! Micuța s-a îndrăgostit până peste cap de un băiat de vârsta ei, după ce s-au cunoscut pe internet, prin intermediul rețelelor de socializare.

Convinsă că este sufletul ei pereche, fata a vrut cu orice preţ să îl cunoască. Dragostea faţă de băiat a condus-o să facă unele nebunii greu de explicat. Conform gawker.com, Elizabeth a furat maşina părinţilor şi a condus mai bine de 1.500 de kilometri doar pentru a-şi întâlni iubitul.

Părinţii fetei au observat că lipsea marţi dimineaţa, după care au găsit un bilet prin care fiica lor le transmitea că a mers acasă la un prieten din cauza unor probleme la şcoală. Cu toate aceastea, mama ei a simţit care este de fapt adevărul.

Ea mi-a spus că vorbeşte cu un băiat pe internet şi că este iubitul ei. De la un timp a început să stea mai mult în dormitorul ei, unde era mereu cu căştile pe cap, vorbind cu acel băiat„, a declarat mama fetei, potrivit gawker.com.

După ce tatăl ei i-a interzis să mai vorbească cu iubitul şi i-a confiscat orice mijloc de comunicare, Elizabeth a decis să fure maşina părinţilor şi să meargă la iubitul ei din Kentucky. După ce a călătorit mai bine de 1.500 de kilometri, Elizabeth a fost oprită în Nashville. Mai mult decât atât, după ce tatăl ei a venit să o recupereze, a hotărât ca înainte să meargă acasă să o ducă să îl cunoască pe băiatul care le-a făcut atâtea probleme, în speranţa că fiica lui se va linişti.

Citește și...